Džeris Beany Nuskendo plastiko VIB Lipless nepastovi žmogus Micro Žvejybos Masalas Plotas Upėtakis Vibracijos Suku Jaukus 35 mm Plug Dirbtinis Spręsti

€1.73

-30%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Masalas, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Masalas, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Masalas.

Džeris Beany Nuskendo plastiko VIB Lipless nepastovi žmogus Micro Žvejybos Masalas Plotas Upėtakis Vibracijos Suku Jaukus 35 mm Plug Dirbtinis Spręsti

Produkto Savybės

1. geležinkelių veiksmų su vienu kabliukai. 2. Projektavimo, modeliavimo žuvų odos, kad ji taptų patraukli big fish. 3. Stiprinti butas dvigubas apskritimas didesnis atsparumas traukti. 4. Idealiai tinka gėlųjų vandenų žvejyba, pavyzdžiui, upėtakiai, ešeriai, lydekos ; ir paplūdimys ir roko žvejybos, kaip jūros karšis, ešerys 5. 3D modeliavimas akis, didelis ir ryškus, labiau viliojanti, atspindintis geriau. 6. Veiklos tikri, ir įrodyti žvejys visame pasaulyje. 7. Medžiaga su ABS kieto plastiko pateikti atsparus korozijai, ar gėlo vandens arba sūraus vandens.

Pranešimai

1. Kadangi žmogaus akis negali atpažinti UV lakas, mes rekomenduojame, kad jūs naudojate UV lempa atskirti spalvos UV lakas. 2. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones. Matavimo leidžiama paklaida yra nuo 1-3mm. 3. Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis. Mes stengiamės ją išspręsti už jus. Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia galia.

Ilgis 35mm
Medžiaga Kieto plastiko
Modelio Numeris Beany
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva Keli spalvų variantai
Gylis Visą gylis
Pozicija Vandenyno Roko Žvejybos
Kiekis 1
Kablys Premium Vienas Kabliukas
Tipas Nuskendo Suvilioti
Kategorijos SUVILIOTI
Prekės Pavadinimas Džeris
Svoris 4.5g

Panašūs produktai