Matinio Mini Gumos Dažų Aikštėje Kontaktinių Lęšių Atveju Su Veidrodžiu Moterų Spalvoti Kontaktiniai Lęšiai Lauke Akys, Kontaktinių Lęšių Konteinerį

€0.40

-19%

€0.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akiniai Priedai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Akiniai Priedai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Akiniai Priedai.

Aprašymas

Produkto pavadinimas:kontaktinių lęšių atveju Dydis:6.5*4.5 cm Medžiaga Guma, Dažai ColorAS nuotrauką išorinio langelį yra matinis paviršius~ Tamsiai cool spalvos + paprastas anglų raidės, paprastas ir gražus Mažo dydžio, lengva nešiotis~ Yra plėvelė ant veidrodžio, tiesiog nulupkite jį išjungti prieš naudojimą Dėmesio:vienintelis atvejis ,nr. objektyvai Dėmesio: Pls atkreipti dėmesį į visus kontaktinius lęšius atvejais yra be lęšių,tiesiog atveju su įrankiais. Pranešimas: *priežiūros tirpalas negali būti plaunami plovikliai, skystas muilas ir t.t. *Pora langelį padalyti į dešinę ir į kairę, kai jį naudoti . *Šiuo atveju yra suderinama su visų markių slaugos skystis. *Ekspertų, rodo, kad pakeisti kontaktinių lęšių atveju 3 mėnesių Naudojant patarimai: prašome nuplaukite vandeniu prieš ir po naudojimo pora dėžutė,pincetas. Pora dėžutė į sluoksnį skystos, taupyti saugojimo objektyvai (pastaba objektyvą į lauką, nereikia įdėti į dvigubą dėžutės dangtelį) priveržkite.

Lytis Unisex
Feature4
Kiekis
Modelio Numeris 3LH36C
Elemento Aukštis 1.9cm
Modelio Tipas Kietas
Feature5
Prekės Svoris 45g
Medžiaga
Feature1
Tipas
Feature2
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Spalva
Akiniai Priedai
Dydis
Prekės Skersmuo 2cm
feature3
Elemento Plotis 4.5cm
Elemento Ilgio 6.5cm
Svoris

Panašūs produktai