16 Skylę Vienkartiniai Plastikiniai Netikrų Blakstienų Klijai Turėtojas Padėklų Blakstienas Pratęsimo Klijų Pagalvėlės Turėtojas Tarpiklis, Skirtas Blakstienų Pratęsimo

€1.89

-30%

€2.70

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Netikrų Blakstienų, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Netikrų Blakstienų, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Netikrų Blakstienų.

Q&Q: Kokios medžiagos jis yra? Tai saugu ir higieniška? A: Draugai, jo medžiaga yra 100% aukštos kokybės plastiko,Naudoti Skiepyti blakstienų makiažas įrankį,Gali būti pateikti klijai. Q: kokio dydžio yra? Kiek kartų mes galime naudoti vieną klijai mygtukai? A: Jo dydis yra 5.5 cm, yra 16 griovelius kiekvienos klijai trinkelėmis, mes galime naudoti 16 kartų, jei jūs perkate 20pcs, tik $1.29, galite naudoti 320 kartų, kad tai yra puikus ! Q: Koks yra skirtumas tarp dviejų spalvų?

A: Ar tai skaidri arba juoda, jos yra tos pačios medžiagos ir dydis, todėl nesijaudinkite, jūs galite pasirinkti patys. Q: tai naujas produktas? Ar aš galiu turėti mažesnę kainą Basilico-pica.lt? A: Draugai, tai "HMQ" individualų produktų, 100% nauji produktai, mes turime mažiausią didmeninės kainos, tai yra mūsų įsipareigojimas.

Naudoti Klijai Tarpiklis
Spalva Mėlyna/Skaidri
dydis 5.5cm
Elemento Tipas Netikrų Blakstienų
Prekės Pavadinimas HMQ grožis
False Eyelashe Tipas Kitų Netikrų Blakstienų
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 000017
Netikrų Blakstienų Stilius Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Vienetų skaičius Combo
Netikrų Blakstienų Rūšiuoti Blakstienos Pratęsimo
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Netikrų Blakstienų Medžiaga Kita
False Eyelashe Ilgis 0.5-1cm
Kiekis 20Pcs/50Pcs/100vnt

Panašūs produktai