Prie sienos tvirtinamas Mop Savininko Namų Vonios Mop Šluota lipnios stalčiuko Organizatorius Lentynos Virtuvės Įvairenybės Lentynos Teptuku Kabliukai

€1.82

-41%

€3.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lentynos & Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Lentynos & Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Lentynos & Laikikliai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS+akrilo klijai

Dydis: 6*6*5.5*3.5 cm

Svoris: apie 20g

Spalva: rožinė balta mėlyna žalia

Pakuotės turinys: skuduru turėtojas

Svoris: 3 kg

Nereikia punch skylės, jokios žalos sienos, nr. klijuoti ženklų. Ji neužima vietos, ir jis gali būti naudojamas tokioje siauroje erdvėje.

Daugkartinio naudojimo sritys: tinka tvirtinimo plaušinės šluotos, manijokai, lituoklio, virtuvės reikmenimis, ir kt. Jis tinka įvairių vietų, pavyzdžiui, skėčiai, lazdos, shoehorns, keptuvės ir kt. Tai yra labai patogu. Efektyviai sutaupyti vietos ir padidinti panaudojimo normą, šeimos vietos.

Prisikėlimo adsorbcijos: Kai adsorbcijos tampa silpnas, nuplaukite su vandeniu ir sausų plaukų džiovintuvas atkurti adsorbcija. Net jei su pasta nepavyko, ji gali būti naudojama pakartotinai daug kartų, kurios yra džiuginantys.

Naudojimas: Sklandžiai, keraminės plytelės, dažymas, marmuro, stiklo, nerūdijančio plieno, plastiko paviršių, plieno baldai, fanera spausdinti, ir pan. Nenaudokite nelygus arba miltelių pavidalo paviršių.

1. Dėl šviesos ir ekranas, spalva faktinis daikto ir nuotraukoje gali šiek tiek skirtis

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 3-5mm klaida

1INCH=2,54 CM, 1CM=0.39 COLIŲ). ji gali būti daug mažesnis nei JAV/UK dydis

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PP
1 c2424

Panašūs produktai