125mm Kampinis Šlifuoklis Pjovimo Ratukas 5-Colių Nerūdijančio Plieno Metalo Pluošto Sustiprinta Derva

€2.63

-29%

€3.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Abrazyviniai Įrankiai, Įrankiai, Pigūs Abrazyviniai Įrankiai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Abrazyviniai Įrankiai.

★ PRODUKTO APRAŠYMAS

Produkto Tipas 125MM Nerūdijančio Plieno Pjovimo Ratukas Modelio Nr. PACW125-3mm Diskas Dia. 125mm Pagimdė Dia. 22mm, Storis 3mm Max. Greitis 11000rpm Maks.Greitis (M/S), 72M/S Medžiagos, Derva obligacijų Programą Nerūdijančio Plieno Pjovimo

Metalo, Nerūdijančio Plieno Pjovimo Diskas

Į LANNERET ACA001 125MM Metalo, Nerūdijančio Plieno Pjovimo Diskas, kuriame be kaulų šlifavimo sutvirtintas sluoksnių stiklo pluošto tinklelio užtikrinti ilgaamžiškumą ir patikimą saugumą. Ultra thindisc(3mm), Užtikrina išskirtinai švarus pjūvis, per trumpiausią įmanomą laiką. Aukščiausios kokybės ašmenys idealiai tinka pjovimo visų juodųjų metalų.

✔ Idealiai tinka Pjovimo Plieno, Nerūdijančio Plieno

✔ Ilgesnis tarnavimo laikas įprastu plieno

✔ Greitas pjovimas su mažai burr ir užtikrina ilgaamžiškumą

✔ Mažai vibracijos ir patogiai pjovimo

✔ Nemokamai iš geležies,sieros ir chloro

Geras pjovimo našumą

Sklandus pjovimo, sklandžiai nupjauto paviršiaus, saugus ir mažo vartojimo

Dvigubo tinklo struktūra

Dvigubo tinklelio struktūra yra saugi ir patikima, ir pjovimo gabalas yra atsparumas tempimui ir smūgiams.

Pjovimo paviršius tiesinimo

Didelio poveikio stiprumo, didelio pjovimo našumo, butas pjovimo paviršių.

★ PO PARDAVIMO PASLAUGOS

PASLAUGA

ĮSIPAREIGOJIMO

Jeigu kokybės problemų, tokių kaip dizainas, gamyba, funkcija per garantinį laikotarpį, LANNERET imasi visą atsakomybę ir prisiima visus ekonomikos patirtos.

PALANKIOS

KAINA

LANNERET pateikti gyvenime palankios kainos pirkėjui su medžiagų ir atsarginių dalių, naudojami sistemos veikimą.Įrenginių priežiūra.

PROFESINIO ORIENTAVIMO

Paskirti specializuotos inžinierių, kad išmokyti jus, kaip įdiegti, naudojimo, priežiūros ir remonto darbus. Mes jums nuotraukas ar vaizdo įrašus ir aiškiai.

APIE SIUNTOS Jūsų užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis. Mes stebėti šį vežimą ir būkite kantrūs. Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Šalies Laivybos Būdas, Pristatymo Laikas, Kinija Cainiao Super Ekonomiką, Apie 15-60 darbo dienų Yanwen Ekonomikos Oro Paštu Apie 15-60 darbo dienų 4PX Singapore Post OM Pro Maždaug 15-60 darbo dienų Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Apie 25-60 darbo dienų Kinija Paštu, Oro Paštu Apie 30-50 darbo dienų ePacket Apie 15-30 darbo dienų Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas Apie 20-30 darbo dienų Pardavėjo Pristatymas Metodas Apie 10-60 darbo dienas

SUSISIEKITE su MUMIS, Mūsų darbo laikas 09:00-18:00, nuo pirmadienio iki šeštadienio Pekine Metu. Bet jūs galite susisiekti su mumis per Prekybos Vadybininkas bet kuriuo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau . Skundus ir pasiūlymus galite siųsti el. paštu [email protected]. Mes didžiuojamės, geriausių klientų aptarnavimo, kuris yra akivaizdus mūsų dabartinės atsiliepimų. Mes tikimės, kad tarnauti jums.

ATSILIEPIMAI

Prašome pateikti mums 5 - žvaigždučių

Mes išlaikyti aukštą puikus ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! atsiliepimų isvery svarbu.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!Taigi, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų.

Modelio Numeris PACW125-3mm
Sertifikavimo CE
Maks.Greitis 11000rpm
Prašymas Nerūdijančio Plieno Pjovimo
Pagimdė Dia. 22mm
Produkto Tipas 125MM Nerūdijančio Plieno Pjovimo Ratukas
Storis 3MM
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Šlifavimo Diskas
Medžiaga Derva obligacijų
Maks.Greitis (M/S) 72M/S
Prekės Pavadinimas POSENPRO
Diskas Dia. 125mm
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo

Panašūs produktai