Unisex Beisbolo kepuraitę Reguliuojamas Paprasto Tėtis Kepurės Moterims, Vyrams

€1.11

-20%

€1.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyrų Beisbolo Kepurės, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs vyriški Beisbolo Kepurės, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vyrų Beisbolo Kepurės.

Skirtingos šalys turi skirtingus siuntimo išlaidas, siekiant apsaugoti interesus, įvairių pirkėjų,Importo muitai, mokesčiai ir pristatymo išlaidos nėra įtrauktos į prekės kainą. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Visi daiktai bus išsiųstas jums per 3 darbo dieną.

Prekės bus išsiųstos, China Post , Tai užtruks 15-25 darbo dienas nuo išsiuntimo dienos.

Mes taip pat tiekimo su DHL, UPS, EMS express pristatymas, bet reikia mokėti daugiau pinigų express pristatymas. Jei jums reikia express pristatymas paslauga, prašome susisiekti su mumis po užsakymo.

Mes palikome teigiamų atsiliepimų jums gavęs mokėjimą. Jūsų atsiliepimai mums labai svarbi, teigiamų atsiliepimų ir 5 Rezultatas DSR yra labai dėkingi.

Prašome leiskite mums žinoti, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba 1 punkte, 2 punkte mažai DSR arba atidaryti visus ginčus dėl "Paypal" ir "Ebay", prašome pateikti mums galimybę išspręsti visas problemas, ir mes stengiamės patenkinti savo poreikius.

Juostos Tipas Reguliuojamas
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Modelio Numeris YSM01
Elemento Tipas Beisbolo Kepurės
Lytis Unisex
Stilius Atsitiktinis
Kepurės Dydis Vienas Dydis
Modelio Tipas Kietas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Medžiaga Medvilnės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai