FENGRISE Miško Gyvūnų Vienkartiniai Indai Set Safari Džiunglėse Šalies Prekių Popieriaus Plokštės Puodeliai Gimtadienio Decoraions Vaikai

€1.34

-29%

€1.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vienkartiniai Šalies Stalo, Namai Ir Sodas, Pigūs Vienkartiniai Šalies Stalo, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vienkartiniai Šalies Stalo.

Pastaba: 1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. 2. Prašome leisti, kai kurie skirtumai dėl rankinis matavimas. 3.Prašome leisti 2-3cm klaidų, dėl rankinis matavimas 4.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Pristatymo ir grąžinimo politika: 1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandos, kai gausime mokėjimą. 2. Kinija po eilinio mažas pakelis plius ir Kinija paštu registruotu oro paštu trunka apskaičiuota 15-60 dienų. 3. Rekomenduojama siuntas: Basilico-pica.lt standartinis pristatymas--labiau stabili,saugesnis,greitesnis. 4. Mes taip pat siūlome express shippings kaip DHL, UPS, AVS ir tt, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei esate skubiai reikia, tai ar kiekis yra didelis. 5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis. Dropshipping ir didmeninės prekybos: 1. Mes išskleidžiamajame laivo visur pasaulyje, prašome nedvejodami kreipkitės į mus jeigu turite klausimų arba concerms 2. Mes galime pasiūlyti geriausią kainą už didmeninės, ir rekomenduoti geriausią siuntą. Atsiliepimai: 1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių). 2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirma, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų pasiūlymas būtų padaryti geriau.

Proga 02 "Safari" Džiunglių tema šalis
Prekės Pavadinimas FENGRISE
Proga 01 Safari Šalis
Vienkartiniai Indai Tipas Vienkartiniai Indai Rinkiniai
Proga 03 džiunglių vaikas
Prekės 01 Džiunglių Popierinės Servetėlės
Proga Šalis
Prekės 02 Vienkartiniai Plastikiniai staltiesė
Proga 05 Laukinių
Prekės 03 Vienkartiniai Plastikiniai stalo dangtis
Rinkinys Tipas Taip
Prekių 04 Vienkartiniai Šalies Stalo
Modelio Numeris W6050
Proga 04 Kūdikio gimtadienio
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Karvės odos popieriaus

Panašūs produktai