OkeyTech 3 Mygtukai, Silikoninis Dangtelis, Skirtas "Fiat 500" Grande Punto Stilo 500x Panda "Fiat" Ducato Lankstymo raktas Automobilio Raktas Padengti Klavišą Atveju

€0.81

-19%

€1.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pagrindiniai Atveju Automobilis, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Klavišą Atveju Automobilis, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Pagrindiniai Atveju Automobilis, automobilio raktas padengti, auto raktas atveju.

Techniniai duomenys: Svoris: 20g Mygtukai: 3 Mygtukas Spalva: 12 spalvos, Tipas: Automobilis Klavišą padengti atveju "fiat" Medžiaga: Silicio dioksido Gelis

Savybės: Medžiaga: 100% Maisto kokybės Silikono Funkcija: Papuošti ir protecte jūsų automobilio raktas. Spalva: Kaip nuotraukose matyti. Logotipas: Basilico-pica.lt neleidžia pardavėjas rodyti logotipas. Tinka tik tai raktas! Nereikia pirkti, jei jūsų raktas yra skirtingas. Savybės: 100% Brand New ir Aukštos Kokybės. Kodėl pasirinkti mus: Priėmė 100% TIRŠTĖTI & DIDELIO ELASTINGUMO silikono siekiant užtikrinti, kad ji su s oft liesti jaustis, modelis nuleisti klijų amatų, ne spausdinti ir kad jis patvarus ir ilgalaikis!

1 xSilicone automobilio Raktas dangtis

1.- Vienerių metų garantija.

2.- Jei prekė yra su trūkumais gavusi, galite paklausa keistis naują per 7days nuo gavimo data (Pirkėjas turi grąžinti visus originalus ir nepažeista objektų re-komercinė būklės).

3.- Mes tiekiame nemokamai remonto paslaugos per metus nuo pirkimo. Pirmą mėnesį, sumokėsime vienas būdas laivybos išlaidos( iš jav į savo vietą); Po 1 mėnesio, perkant, pirkėjas turi sumokėti dviem būdais laivybos kaina.

4.- Kai mes gauti grįžo daiktai, mes atsiųsime pakeisti tie grįžti artimiausiu metu.

5.- Mūsų garantija neapima visų produktų, kad yra fiziškai pažeistas arba pagal jt įprastomis eksploatavimo sąlygomis dėl netinkamo naudojimo arba netinkamos montavimas, dalys.

1.- Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą į mus, jei jums būtų patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų. Ačiū už jūsų laiką.

2.- Mes palikti patys atsiliepimų jums po jūsų teigiamus atsiliepimus.

3.- Prašome susisiekti su mumis prieš jums palikti neutralią arba neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės išspręsti problemas.

LOGOTIPAS No
Medžiagos Tipas Geros Kokybės
Pritaikymas Už "fiat 500" klavišą
Spalva 6 Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
auto raktas raktas fiat
Mygtukų 3 Mygtukai
Pavadinimas automobilio raktas padengti
Prekės Pavadinimas OkeyTech
Raktas auto raktas dangtis
Tipas raktas fiat klavišą " shell
Ypatingas automobilio raktas atveju FIAT

Panašūs produktai