Naujas Mados Vyrų Kojinės Juokingas Mielas Animacinių filmų Vaisių Hamburger Hotdog bulvytės fri, Alaus, Maisto Laimingas Japonijos Harajuku riedlentė Kojinės

€2.93

-49%

€5.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vyriškos Kojinės, Apatiniai & Sleepwears, Pigūs vyriški Kojinės, Aukštos Kokybės Apatiniai & Sleepwears, Vyriškos Kojinės.

1. Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 2. Jei jus tenkina mūsų daiktų, prašome palikti mums aktyviai atsiliepimus, ačiū! 3. Susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą! Mes dirbame su jumis, kad išspręsti visas problemas.

Mados dizaino,100% visiškai Naujas,aukštos kokybės!

Spalvų pasirinkimas:kaip paveikslų paroda

Medžiaga: Medvilnės Mišinys

Dydis:ES 40-46,JAV 7.5-12

(Tai rankinis matavimas, gali būti šiek tiek klaidų.) Komplektą Sudaro: 1 Pora kojinių Pastaba:Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

1.Prekės bus paskelbtas su sekimo numeriu per 2 darbo dienas po apmokėjimo yra baigtas arba PAŠALINTA. Ir mes seks jūsų Basilico-pica.lt adresu. Įsitikinkite, adresas iš Basilico-pica.lt jūs pateikta informacija yra teisinga.(Tuo pačiu metu, mes taip pat remiame EMS,DHL ir FedEx Express".Jei norite, kad didelius prekių kiekius ir mėgautis geriausia express paslauga, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimo.) 2. Pristatymo laikas(išskyrus savaitgalius ir švenčių dienas): (1) Apie 8 20 darbo dienų: Australija, Kanada, Japonija, Malaizija, Pietų Korėja, Singapūras, UK, USA; (2) Apie 9 30 dienų: Prancūzija, Ispanija, Graikija, Norvegija, Švedija, Belgija, Airija, Vokietija; (3) Apie 10 45 dienų: visos kitos šalys; (4) Pristatymo laikas yra apytikris ir negali būti 100% garantuotas ;

Pakuotė 1 porą kojinių
Elemento Tipas Kojinių
Tipas 5 ilgos kojinės
3 tipas kalėdų kojinės
Storis Standartas
Lytis Vyrų,Moterų
Modelio Numeris ZD087A
Kojinių Tipas Atsitiktinis
Seksualinio Pobūdžio No
aukštas Įgula
Sezonas Pavasarį,Rudenį,Žiemą
dydis EU 40-46 US 7.5-12
Medžiaga medvilnės,nailono,spandex
6 tipas Kalėdų Dovana
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas AMOZAE
Tipas 2 Kojinės Vyrams
Kilmės KN(Kilmės)
TIPAS 4 kojinės vyrams juokinga
Stilius Juokingas Kojines laimingas kojinės
Vienetų 1pc
Tipas 1 Vyriškos Kojinės
Kojinės Vamzdžio Aukštis Vidurinis Vamzdis

Panašūs produktai