ZhuoAng Teigiamas/Kova/Skatinti Žodis Aiškių Ženklų "PASIDARYK pats" Scrapbooking/Kortelės Priėmimo/Albumas Dekoratyvinis Silicio Antspaudas Amatai

€2.16

-30%

€3.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Antspaudai, Namai Ir Sodas, Pigūs Antspaudai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Antspaudai.

Produkto Aprašymas

3.93 x 3.93 colių Antspaudas Nustatyti(10*15cm)

Atitikimo miršta galima, parduodamas atskirai

Medžiaga:Silikonas

Naudojimas: "PASIDARYK pats" Scrapbooking

Jei radote produktai nėra arba neveikia, kai gauna sklypas, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Mes visada suteikti jums patenkinti rezultatu!

Siuntos Informaciją

1.Pasaulio Pristatymo

2.Mes atsiųsime jums per dvi darbo dienas.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų vardas, adresas ir telefono numeris yra teisingas.(Pavadinimai turi būti užpildyti vardai)Jei norite pakeisti savo adresą , prašome susisiekti su mumis laiku.

4.Atkreipkite dėmesį, kad jūsų apsaugos laikotarpį.Jei apsaugos laikotarpis yra apie baigiasi , bet prekės dar nebuvo pristatytas.Prašome nesijaudinkite.Jūs galite susisiekti su mumis pratęsti apsaugos laikotarpį už jus.

Pristatymo Sėkmingai/Gedimas

1. Jei prekės yra pristatomos sėkmingai, jūs taip pat esate patenkinti mūsų produktais.Prašome pateikti mums penkių žvaigždučių pagirti.Dar kartą ačiū už jūsų paramą.

2.Jei prekės prarastos ar pažeista tranzitu , nereikia atidaryti ginčo pirmas.Jūs galite susisiekti su mumis.Mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.Mes gali išsiimti jis jums ar grąžinti visą.Mes bus atsakingas už jūsų užsakymą!

Tipas Standartinis Antspaudas
Prekės Pavadinimas ZhuoAng
dydis 10*15cm/3.93*5.91 colių
Medžiaga Silikono
Naudoti "PASIDARYK pats" Scrapbooking
Spalva Skaidrus
Stilius Žodis
Modelio Numeris ST-732

Panašūs produktai