Mados keychain populiarus naujas rose gold medicinos stetoskopas švirkštų slaugytoja bžūp keychain kūrybinės asmenybės dovana

€0.68

-38%

€1.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Raktų Pakabukai.

produkto informacija

Produkto Tipas: Keychain

Medžiaga: Eco-lydinys

Keychain: Pakabukas raktų žiedas

Komplektą sudaro: 1 keychain Kokybės užtikrinimo

100% visiškai naujos kokybės. Mes patikrinti produktų kokybė prieš išsiuntimą ir stengiamės užtikrinti, kad gausite produktus esate patenkintas (- a. Bet neišvengiama kokybės problema, jei nesate patenkintas, prekes, prašome susisiekti su man laiko, ir aš duosiu jums tinkamą sprendimą.

Mūsų pranašumas

* Pigūs ir geros kokybės

*Greitas pristatymas

* Po pardavimo garantija: Jei gautos prekės yra prarastas, sugadintas ar prarastas kelionės metu, prašome susisiekti su mumis dėl grąžinamosios išmokos arba pakartotinio perdavimo. Mes esame įsipareigoję jums 100% patenkintas.

* Naujas dizainas, galima bet kada, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

paslauga

Jei turite kitų klausimų ar norite daugiau informacijos apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į savo prekybos vadybininkas. Tačiau, jei jūs gaunate prekes, kai gaunate prekes, jei jūsų netenkina tai, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą, ir aš jums išspręsti šią problemą už jus

Atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus ir teikiamas paslaugas, prašome susisiekti su mūsų penkių žvaigždučių pagirti, labai ačiū!

Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant atsiliepimą.

Prekės Pavadinimas ukwndvdh
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius Madinga
Metalo spalvos Aukso spalvos
Formos\modelis Raktas
Medžiaga Metalo
Lytis Unisex
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris a010

Panašūs produktai