100vnt Lieknėjimo Bamba Stick Slim Patch Prarasti Svorio Netekimas, Anti Celiulito, Riebalų Deginimas Lieknėjimo Sveiką Riebalų Lipdukai Veido Liftas Įrankiai

€2.85

-4%

€3.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Namų Naudojimui Grožio Prietaisai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Naudoti Namuose Grožio Prietaisai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Namų Naudojimui Grožio Prietaisai.

100vnt pakuotę įeina: 10bags=100vnt Slim Patch

Produkto Aprašymas: kėdė aišku, folija principas yra panaudoti natūralūs virškinimo trakto judrumą, kuriuos padeda organizmui šalinti mišrių atliekų, vaidmuo gali padėti skrandžio, kūno likučiai iš senojo bus pasišalina natūraliai mažinti naštą, poveikis kūno modifikacija, ir be jokių šalutinių poveikių, yra labiausiai saugoma greito lieknėjimo geras pagalbininkas. Naudojimas: kasdien, viena, neturėtų būti paskelbtas daugiau nei tris valandas kiekvieną kartą, folijos tiesiai prie pilvo perkrautas srityje, naudoti, jeigu pilvo skausmas, jausmas, silpnumą, arba apatinę kūno dalį šiek tiek niežėjimas, jausmas, tai yra normali detoksikacijos. Kiekvieną naktį, kiekvieną dieną minus matomas naudoti 3 diena: valymo ir dažniau tuštinimosi, ir po kiekvieno tuštinimosi, tualetas galite pamatyti slankiojo aplink ploną sluoksnį aliejaus. Tai rodo, kad in vivo žarnyno naftos pradėjo suskaidyti ir pašalinti. Naudoti 5 dienas: jums rasti vieną, kiekvieną dieną, siekiant sumažinti pilvo, juosmens apimtis taip pat yra mažesnė juosmens kreivės pradeda būti jaučiamas. Naudoti 10 dienų: jergutėliau, aš negalėjau patikėti, visai prarado 5 kg, juosmens apimtis taip pat nuo originalo 2-pėdų 4 grįžti į viena koja 9, yra dar labiau stebina tai, oda tampa glotni ir švelni atsparios. Naudoti 30 dienų: atlikti daugiau nei savo lūkesčius, išgaubto-iškilūs visiškai dingo, sukurti velnio paveikslas, naujas įvairių jūs.

adelgazar adelgazar
Medžiaga Kita
celulitis celiulito
dydis as picture show
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Detox emagrecer
emagrecimento adelgazar perder pesas
minceur anti celiulito
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Šaltinis Nėra Elektros
Prekės Pavadinimas DEDOMON
Tipas Kaip paveikslų paroda
Modelio Numeris A265
Pilvą lieknėjimą skrandžio lieknėjimą
Slim Patch lieknėjimo produktai

Panašūs produktai