10vnt derliaus Kraft popieriaus paketas, kvietimus, dovanų, vestuvių paketus, apdailos raštinės popieriaus mokykla mini paketas

€1.18

-31%

€1.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Popierius Vokai, Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Pigus Popierius, Vokai, Aukštos Kokybės Švietimo Ir Biuro Reikmenys, Popierius Vokai.

Produkto Imformation ✉️ 10vnt derliaus kraft popieriaus voką su širdies sagtimi dydžio (nuo lankstymo):6 x 10cm/ 10 x17.5cm, galite turėti kredito, debeto/kredito kortelės atvirukai ✉️, Pagaminti iš tradicinių kraft popieriaus, tvirtas popierinį voką, nėra lengva sulaužyti arba deformuoti, gali apsaugoti jūsų atvirukai, laiškai nuo deformacijos ir daugiau. ✉️ Padengti šių paketų yra tuščia, jie ne spausdinamas, gera jums, užrašyti ar nupiešti viską, pagal savo vaizduotę ar pageidavimus. ✉️ Puikiai tinka vestuvių vietos rezervavimo ženklai, gimtadienio dovanų kortelės tiekimo, atostogų atvirukai, gimtadienio atvirukai, vestuvių kvietimai, vestuvių priėmimo etikečių. ✉️ Kraft popieriaus voką su madingas dizainas. Kiekvienas paketas turi širdies formos sagtimi uždarymo, suteikti žmonėms elegantiškas ir subtilus jausmų.

dydis 6*10cm/10*17.5cm
Medžiaga tvirtasis
Naudoti Dovanų Paketas
Tipas Piniginės Paketas

Panašūs produktai