2vnt Automobilių Galinis Veidrodis Apsauginė Plėvelė Anti Rūko Langą Aišku, Rainproof Galinio vaizdo Veidrodėlis Apsaugos Minkštas Kino Auto Priedai

€1.49

-49%

€2.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Savybės :

100% brand new ir aukštos kokybės Jums aiškiai matyti,Kad jums ir jūsų šeimai jaustis saugiai Super rainproof | Super anti-rūkas | Anti-akinantys | apsauga nuo dulkių | Anti-glare Jūs galite DIY gauti formą, jūs labai patiko. Mėlyna yra anti-rūkas ir lietus kino,Baltos yra anti-rūko, lietaus, plėvelės, plius anti-glare poveikį.

Medžiaga:

mikro nano danga PET medžiaga aukšto grūdinimas valymo technologija

Dydis:

100*100MM/150*98MM

Paketas Apima :

2vnt už 1 porą 1 X kartono 1 XAlcohol prep padas 1 XDust absorberio 1 XDust-nemokamai medžiaga (Priklauso nuo to, kas jums įsakė, patikrinkite nuotraukas, prašau.)

Įrengimas :

❤Tvarka yra svarbi ir turės įtakos poveikio ! 1.Po purškimo vandens į veidrodžio paviršiaus,švarus veidrodis paviršius su dulkių skudurėliu (galima nuvalyti su muiluotu vandeniu arba alkoholiu, medvilnės),ir naudoti Dulkių absorberio išvalyti dulkes nuo ekrano.Tada lengva reguliuoti,galima purkšti vandenį ant paviršiaus dar kartą. 2.Peal off 2 etiketė(Skaidrus) apsauginės plėvelės,klijuoti pusėje į tinkamą vietą, galite pakartoti padarinių. 3.Pašalinti liekamasis burbulų membrana su kartono. 4.Švelniai nuplėšti 1 etiketė(mėlynas) apsauginės plėvelės ir baikite diegti.

Pakuotė Ne Supakuoti
Tipas Klijai Lipdukas
3 funkcija Rainproof Lipdukai
Dizainas Žodžius
4 funkcija automobilių accessries
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Modelis Prekės Ženklo Automobilių Atsargas
Funkcija 1 Anti-fog Plėvele
Prekės Pavadinimas WANLUNLI
Lipdukas Rodymas Langas
Medžiagos Tipas PET Nano
Elemento Tipas Lipdukai
2 funkcija Galinio Vaizdo Veidrodis Lipdukai
Kategorijos Lipdukai

Panašūs produktai