Kawaii Persikų Pieno Butelis Keychain Už Airpods pro Atveju Mielas Animacinių filmų paketų prižiūrėtojų raktinę Pakabukai Už Airpods 2 Apsauginės dangos Priedai

€1.76

-24%

€2.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Ausinių Priedai, Buitinė Technika, Pigūs Ausinių Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Ausinių Priedai.

Renginiai

100% Brand new ir aukštos kokybės savybės: 1.Gyvūnų keychain yra toks kawaii ir mielas! Ji gali būti naudojama papuošti ausinės atveju. 2.Ji taip pat gali būti naudojamas kaip nepriklausomą savo klavišą. Pastabos: - Sekite mūsų parduotuvės, jūs gausite Gerbėjai Išskirtine Nuolaida. - Paketas apima tik keychian NĖRA kitų elementų. - Spalvos nuokrypis gali būti dėl skirtingų monitoriaus parametrų,tikimės jūsų supratimo. - Mes jums pateiksime geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes stengiamės ją išspręsti artimiausiu metu.Ačiū!

Pakuotės Turinys

1 x Keychainfor Airpods Atveju (Ne įeina ausinės)

Prekės Informacija

Pranešimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti. mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo. Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

Klientų Aptarnavimas

1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

Medžiaga Plastikiniai
TIPAS 8 Kawaii Keychain Priedai
6 tipas ausinės atveju, žavesio
TIPAS 4 mielas paketų prižiūrėtojų raktinę už airpods 2 atvejis
Modelio Numeris už airpods atveju
Tipas 1 už airpods padengti
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas tugokugo
3 tipas Kawaii keychain už airpods atveju
Tipas 2 Už Airpods atveju Ausinės
7 tipas Mini pieno butelis keychain už airpods atveju
Kilmės KN(Kilmės)
dydis For Airpods pro case
Savybės Kawaii Mielas Animacinių Filmų
Elemento Tipas Pakabukai
9 TIPĄ Sandėlyje
Tipas 5 Animacinių filmų gyvūnų keychain už airpods 3 atvejis

Panašūs produktai