Automobilių Lipdukas Logotipas Ženklelis Spalvinga Raide A-Z Skaičius 0-9 3cm Aukščio metaline 4 Spalvų Tuning Auto Motociklo Automobilių Optikos Reikmenys

€0.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Automobilių Lipdukas Logotipas Ženklelis Spalvinga Raide A-Z Skaičius 0-9 3cm Aukščio metaline 4 Spalvų Tuning Auto Motociklo Automobilių Optikos Reikmenys Produktas Nuotrauka

Produktas Pabrėžti Aukštos kokybės wearresistant metalo medžiagos. Integruota kalimo, išlenktą kraštą, absoliutus 3D išvaizdą. Šviesą atspindinčios lygaus paviršiaus, gryna spalva, ne-nyksta. Jokio gręžimo, patvarus, tinka šildomi automobilių. Smulkūs tvarkymo, nr. krašto įtrūkimų, nėra edge dėvėti. Puikus papildomą savo automobilį. Lengvai taikyti ir pašalinti be jokių likučių

Produkto Detalės Dydis:apie.aukštis.3cm Spalva:juoda, mėlyna, raudona, geltona Medžiaga:100% metalo Būklė:100% visiškai naujos Pakuotės, Įskaitant:1 emblema, kaina yra tik 1 emblema

Mokėjimo, Mes priimame mokėjimus per Alipay, Kreditinė Kortelė, WebMoney, TT, "Western Union", Qiwi Piniginės, Boleto, Sofort Bankų.

Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius Alipay. Prašome patvirtinkite, kad adresas yra tiksli prieš jums mokėti. Pastaba: prekės kaina arba laivybos kaina neįeina pareigas arba vietos mokesčių ar bet kokių kitų importo mokesčių.

Darbo Metu Mūsų Laiko Zona: GMT+8 Kinija, Pekinas Laiko Mūsų Darbo Dienomis: nuo pirmadienio iki penktadienio Mūsų Darbo Laikas: 9:00 AM - 6:00 PM

Laivybos Sąlygas, įsitikinkite, Kad jūsų Adresas yra tiksli. Telefono numeris rekomenduojama tikslesnį pristatymo, Taip, Post Office reikalauja kliento telefono numerį Tarptautinių pristatymo. Prašome įtraukti šią informaciją į jūsų adresą:

"Jūsų Vardas, Pavardė

"Jūsų Telefono Numeris

"Visą savo Adresą Užsakymai bus išsiųsti per 5 dienas nuo mokėjimo išvalė. Mes galime suteikti China Post / ePacket / Hongkong Post / Singapore Post / DHL / EMS / FedEx laivybos.

Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas. Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų. Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, Prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos. Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą.

Susisiekite su Mumis, Mes labai stengiamės išspręsti bet kokią problemą, dėl mūsų daiktų. Prašome nedvejodami susisiekite su manimi elektroniniu Basilico-pica.lt pranešimą arba el. Laišką. Laiko skirtumas priežasties, Prašome leisti mums bent 24 valandas, atsakyti jums, kai biure, Ačiū !

Apie Atsiliepimus, Jei esate patenkinti produkto gavote, palikite mums 5 Žvaigždžių Atsiliepimų. Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių Atsiliepimų. Visada palikite 5 Žvaigždžių Atsiliepimus, kad visi mūsų klientai. Jei esate nepatenkinti dėl bet kokios priežasties, Prašome don ' t būti greitai išvykti 3 Žvaigždes ir 1-2 Žvaigždės Atsiliepimus, 3 Žvaigždučių, arba 1-2 Žvaigždės Atsiliepimų nėra išspręsti visus pagrindinius klausimus, kad jums gali būti patiria, kaip pirkėjo. Mes sunkiai dirbame, kad įsitikinkite, kad Kiekvienas Klientas Būtų 100% Patenkintas, Bet klausimas ar unsatisfaction prašome susisiekti su mumis su "ebay" pranešimo, Mes nuoširdžiai spręsti jums.

Grąžinimo Politika, Mes suteikti 7 dienų grąžinimo politikos. Dėl kokių nors priežasčių jūsų netenkina, Prašome grąžinti prekę mums savo pradinę būklę, grąžinimo ar keitimo. Pirkėjai turi mokėti už grąžinimo išlaidas.

Medžiagos Tipas Aukščiausios Kokybės Dėvėti, Atsparus Metalas
Elemento Aukštis 3cm
Pakuotė Ne Supakuoti
Prekės Pavadinimas Kistioa
Kategorijos Emblemų
Dizainas Žodžius
Elemento Tipas Lipdukai
Modelis Skaičius / Raidė
Modelio Pavadinimas JC-JSD001
Stilius automobilio stilius
Tipo Lipduku Kūrybos Lipdukai
Tipas Kitos 3D Lipdukas
Lipdukas Rodymas Bet Visą Kūną.

Panašūs produktai