4.38 Colių "Europa 2020" Mados Kalėdų Scrunchie Elastinga Naujas Rankų Darbo, Kaspinai Plaukų Virvę Surišti Į Arklio Savininkas Šukuosena Plaukų Aksesuarai

€0.52

-21%

€0.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Moterų Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Moterų Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Moterų Plaukų Aksesuarai.

4.38 Colių Mados Kalėdų Scrunchie ElasticHair Kaspinai Plaukų Virvę Surišti Į Arklio Savininkas Šukuosena Plaukų Aksesuarai

Spalva: kaip nuotraukose Šiltas Patarimas: 1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 3.Šis punktas yra mišrios spalvos,todėl mes negalime pasirinkti spalvą ,ačiū už jūsų supratimą.

Mokėjimo 1).Mokėjimas turi būti atliktas per 72 valandas nuo užsakymo. 2).Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 3).Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant 4).Mes laivas punktas, pagal jūsų adresą, jūs suteikiate mums, todėl pls suteikti mums teisę adresą. Siuntos 1).Prekės yra vežamos tik po to, kai mokėjimas patvirtino. 2).Ji paprastai trunka apie 15-45days jūsų užsakymo atvykti Kinija paštu, oro paštu. 3).Jei jums reikia prekių skubiai,prašome susisiekti su mumis pasirinkti greitas pristatymas būdu, tokių kaip DHL/EMS ir daugiau mokėti papildomą pristatymo mokestį .Tačiau, jei jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip 150USD, Nemokamas pristatymas pagal EMS/DHL/Fedex(Neįtraukti kai kurių nuotolinio plotą), 4).Kartais pristatymo laikas gal vėlavimo, dėl griežtų užsakymą tikrinimo, ar oras problemą,Prašome laukia patienly .Ačiū.. Nuolaidą Galime pasiūlyti daugiau nuolaida didelis, kad,jei jus domina perkant kelis daiktus arba didelis kiekis, prašome nedvejodami kreipkitės į mus. Grąžinimo politika 1).Jei prekė yra su trūkumais, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 2).Pirkėjas yra atsakingas už visas siuntimo išlaidas.Mūsų laivybos mokestis apima tvarkymo mokesčiai, pakavimo medžiagos ir kitas susijusias išlaidas. 3).Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių. Atsiliepimų Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros,mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su penkių žvaigždučių mums remiantis jūsų pasitenkinimas mūsų prekių ir paslaugų.Deja,jei jūs planuojate duoti mums neutralią/ neigiamą grįžtamąjį ryšį, nes jūsų bloga patirtį perkant pas mus,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu, taip, kaip išvalyti savo nepasitenkinimo ir išspręsti problemą. Prašome atkreipti dėmesį, nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas,bet dėl laiko skiriasi,prašome parašyti išsamiai, informacijos ar klausimų į mūsų elektroninio pašto,geras bendravimas padės išvengti nelaimės. Mes gamyklos su per maždaug 20 metų rankų darbo gėlės ,mes stengiamės teikti aukštos kokybės produktus,žemos kainos,greitas pristatymas ir puikus klientų aptarnavimas.

Modelio Tipas Spausdinti
Modelio Numeris 077
vilnonių lankelis žiemos lankelis
Lytis MOTERIS
Tipas Kaspinai
žiemos mezgimo lankelis Plaukų Juostos Moterims
Prekės Pavadinimas KŪDIKIŲ LANKAI
Pavadinimas triušis lankelis
Medžiaga Vilna
ruožas pasukti galvą apvyniokite galvą grupė megzti vilnos plaukų juosta
moterų plaukų juosta Vilnos Lankelis
Elemento Tipas Galvos apdangalai
žiemos kietas lankelis Mezgimo Vilnos Lankelis
Stilius Mados
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų

Panašūs produktai