BeautyBigBang 1 Set Metalo Nagų Dailės Stamper Su Plastiko Grandiklis, Aišku, Želė Silikono Galvos Lenkijos Trafaretas Nagų Štampavimo Plokštė

€2.95

-35%

€4.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Dailės Šablonai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Dailės Šablonai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Dailės Šablonai.

BeautyBigBang 1 Set Metalo Nagų Dailės Stamper Su Plastiko Grandiklis, Aišku, Želė Silikono Galvos lenkijos Trafaretas Nagų Spaudos Plokštės Savybės: Grandiklis Medžiaga: Plastiko Grandiklis Dydis: 8,5 cm x 5.4 cm Grandiklis Storis:0.8 mm Stamper Medžiaga:Aliuminio Lydinys Stamper Spalva:Auksinė,rožinė Aukso,Sidabro,Mėlyna Stamper Skersmuo:Apie 4cm Produkto talpa: ruonis su dangteliu + a grandiklis Svoris: apie 56g Naudojimas: Į Stamper naudojamas nail art stamping, pirmiausia reikia turėti nail art stamping plokštė. 1. Nuplėšti plėvelę, spaudos plokštės, 2. Įdėti lašas lenkijos modelio norite, tada naudokite grandiklis spead, kad nagų lakas tolygiai, 3. Paspauskite antspaudas ant modelio, ir tada spausdinti ant jūsų nagų.

Pakuotė:1Pc BeautyBigBang Aliuminio Lydinio Stamper + 1Pc Plastiko Grandiklis

Gerbiami, Vertinami Klientų, Jei jums patinka mūsų produktus ,prašome Pridėti į Pageidavimų Sąrašą" arba "Pridėti į Mano Favourate Parduotuvėse" dėl ilgalaikių santykių. Mes džiaugiamės galėdami jums pranešti, kad jūsų pirkinys bus išsiųsti per apdorojimo laikas ! Po jūsų prekė atvyko, mes dėkingi, jei galite, skirkite palikti teigiamą (5 žvaigždučių) atsiliepimus apie savo produktus ir paslaugas ? Tai trunka tik akimirką, ir tai yra puikus būdas padėti kitiems, pirkėjai perka, kaip tavo ! jei esate nepatenkinti su kuriuo nors mūsų produktų ar paslaugų, prašome susisiekti su mumis pirmą, prieš palikti neigiamą atsiliepimą, arba ginčą ,prašome pasitikėjimu, mes išspręsti jūsų problemą. Kreipkitės į mus: jei turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su manimi bet kuriuo metu, mes bus atnaujintas per 24 valandas. Jei nesate patenkintas su produktu ar paslauga ,prašome susisiekti su manimi ir dont suteikti mums neigiamų atsiliepimų arba netrural atsiliepimus,mes turi suteikti jums patenkinti sprendimas. Tikimės, kad jūs turite gerą laiką čia!

Elemento Tipas Šablonas
Šablono Tipas Rinkiniai
Modelio Numeris J2914TM-1A-4A
Prekės Pavadinimas BeautyBigBang
Svoris 0.03kg
Medžiaga Plastikiniai
Kiekis 1 Set
Kilmės KN(Kilmės)
dydis full size

Panašūs produktai