2019 "PASIDARYK pats" Vaikai Žaislų Ranka Mesti Plaukioja Sklandytuvas Lėktuvų Putų Lėktuvo Modelio Šalis Maišelį Užpildų Plaukioja Sklandytuvas Lėktuvo Žaislai, Žaidimai

€1.08

-19%

€1.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Diecasts & Žaislinės Transporto Priemonės.

1pcs "PASIDARYK pats" Ranka Mesti LED Apšvietimas iki Plaukioja Sklandytuvas Plokštumos Žaislai Putų Lėktuvo Modelį, Lauko Žaidimai, Flash Šviesos Žaislai Vaikams

Pagrindinės Savybės:

- Aukštos kokybės: žaislas pagamintas su saugos medžiaga, rafinuotas kūrinys, jis yra saugus ir pakankamai tvirtos, kad žaisti.

- Tinka daugumai žmonių: produktas yra juokingas, tai yra gera dovana ir vaikams, ir nerimo reduktorius suaugusiems.

- Kompaktiškas ir nešiojamas: Šviesos svorio, tiesiog įdėti jį į savo maišą ar net savo rankomis, toks džiugu žaislas.

Amžius: > 3 metų

Medžiaga: EVA

Dydis: 35cm*30cm

Pakuotės Turinys: 1pcs Lėktuvų Žaislai

Stilius : Ne Lempa , Žibintas , Visos Lempos .

Ranka mesti orlaivių sklandytuvas funkcijos: 1. Didelis saugumas: plokštuma yra labai lengvas, tai bus ne jaučiu, bet skauda, kai ji nukentėjo, ir jis yra draugiškas aplinkai, beskonis ir netoksiškas. 2. Plėtoti žvalgybos: Suprasti principus, orlaivių skrydžių, žinios apie vėjo kryptį ir aerodinaminis pagrindu. 3. Pratimas: kūnas gali būti visiškai įgyvendintos proceso mesti ir įlaipinami orlaivio pasiekti tikslą pasinaudoti. Taip pat yra galimybė dviem žmonėms žaisti mesti žaidimą kartu. 4. Skristi toli: Nes jis lengvesnis, taip ir toliau! Tuščia vieta gali skristi 30-50M. 5. Lengva paruošimas: ne instrukcijose, kurių reikalaujama, jokių sunkumų, tik trys žingsniai surinkti, galite skristi su savo rankas, mesti, tai nėra sunku skristi. 6. Tėvų-vaikų bendravimą: Kaip įvairovė, žaislai lavina, tėvai pradeda kreipti vis daugiau dėmesio, paramos, žaislų, vaikų augimo ir tėvų dalyvavimas. Į Oken prekės metimų lėktuvai, sukurti ir užpildyti spragas, vidaus interaktyvus tėvų-vaikų žaislai. . Ranka mesti lėktuvai gali ne tik lavinti įgūdžius, skatinti kūrybiškumą ir vaizduotę, bet ir būti geriausias komunikacijos priemonės vaikams ir daugiau vaikų, ir suaugusiųjų. Suaugusiems ir vaikams žaisti, žaisti, ir skristi į vienas kitą, siekiant padidinti tėvų-vaikų bendravimą ir šeimos įdomus.

Savybės : lengvas/ Lengva priimti/ Puikus Anti-eismic veiklos/ Vykdyti blance galimybė

Pastabos: 1. Prašome padaryti, kad su savo vardu, pavarde . Ačiū. 2. Nesijaudinkite apie jūsų užsakymą, mes pažadame visa grąžinamoji išmoka, jei jūs ne gauti sklypą 60 dienų. 3. Šviesos fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Dydis: 48cm: Dydis: 35cm:

Stilius 1, Ne Lempa

Stiliaus 2, Žibintas

Stilius 3, Visi Lempos

Orlaivių rodyti

Montavimas ir žaisti

Amžius > 3 metų
Kilmės KN(Kilmės)
Savybės Diecast
Medžiaga Putų
Modelio Numeris Šviesos Plaukioja Sklandytuvas Žaislai
CE Sertifikatas
Brūkšninis kodas No
Laivo/Karinio Jūrų Laivyno Laivas Kita
Pažymėjimo Numeris 456456
Prekės Pavadinimas AUTOPS
Tipas Lėktuvas
Įspėjimas Toli gaisro
Sertifikavimo CE
Masto 1

Panašūs produktai