30pcs/daug Dantų, Burnos Higienos Priemonė, Tarpdančių Šepetėliai Sveikatos Priežiūros Dantis Stumti-Traukti Escova Pašalina Maisto ir Apnašas Ir Geriau

€3.69

-31%

€5.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tarpdančių Šepetėlis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tarpdančių Šepetėliu, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Tarpdančių Šepetėlis.

Savybės:

Su tarpdančių šepetėliu turi šerių, kad yra minkštas ir švelnus, ir nebus padaryta žalos guma, ir elastingos ir tvirtos plieninės vielos.

Labai gera maisto likučių paliko tarp dantų.

Su push-pull elgtis, kad yra sunku pertrauką, tarpdančių šepetėlis yra kompaktiškas ir patogus nešiotis.

Instrukcijos:

Vieta tarpdančių šepetėliu dantis ir lėtai judinkite šepetėlį pirmyn ir atgal į dantų tarpas, kad būtų pašalinti maisto likučiai tarp dantų.

Po kiekvieno naudojimo, valyti tarpdančių šepetėlių su vandeniu ir padėkite jį sausoje vietoje. Kai šeriai yra išlenktas, jie turėtų būti pakeistas.

Parametrai:

Medžiaga: PE plastiko + brush + plieninės vielos

Specifikacijos: (vidut.) pink: 0.6 mm/ 0.02 tam, mėlyna: 0,7 mm/0.03 tam, geltona: 1.0~1.2 mm/ 0.04~0.05 tam, orange: 1.2~1.5 mm/0.05~0.06 į

Pakuotė:

30 VNT/ dėžutėje * Tarpdančių Šepetėliu

Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, dėl apšvietimo efektas, monitoriaus šviesumą, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 30 VNT./ dėžė
Prekės Pavadinimas ČIURKŠLĖS
Modelio Numeris Tarpdančių Šepetėlis
dydis 30 PCS/ box
Amžiaus Grupė Suaugusieji
Medžiaga PE plastiko + brush + plieninės vielos

Panašūs produktai