EMS Mini Electric Kaklo Massager Nešiojamos Belaidžio ryšio gimdos Kaklelio Masažas Slankstelio Stimuliatorius Paramos Skausmas Įkrovimo Massager Lipdukas

€0.75

-29%

€1.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kaklo Masažas Priemonė, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Kaklo Masažo Priemonės, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Kaklo Masažas Priemonė.

Aprašymas:

Funkcija:

- Universalus massager už viso kūno, pvz., nugaros, pečių, pilvo, liemens, klubų, kojų. Mini dydžio, nešiojamieji ir paprasta. Savarankiško mokymo namuose, sporto salė ir biuro. Lengva trainingOur massager yra naudojama visur. Klientams, kurie buvo areštuoti, massager ant kojų stovi aukštyn ir ant pečių darbo kompiuteryje turi papasakojo apie tai, kaip jų raumenų nuovargį, geriau stebina būdu.

- Padeda mažinant nuovargį, atpalaiduoja raumenis, pagerinti kraujo apytaką ir deginti riebalus.Skirtingai nuo galiojančių bendrojo masažo prietaisai, kad tik rub ne raumenys, massager naudoja skatinti viduje raumenys, taip pat, siekiant pagerinti kraujotaką veiksmingai ir greitai išieškoti iš nuovargio.

- Kelių rūšių & intensyvumo Lygiai: yra skirtingo intensyvumo lygius kiekvienam režimas (Grandymo, Masažas, Sriegikliai, Akupunktūra, Kala ), Vartotojai gali pasirinkti skirtingą intensyvumo pagal individualius poreikius.Yra 5 režimai ir 10 intensyvumo galimi padėti raumenų auginimo ir riebalų deginimas. tada pasirinkite tinkamą režimu patogus intensyvumo lygį, treniruoti savo raumenis.Į massager yra puikus savo patogumui ir perkeliamumas, tačiau jos masažuoklis galia yra pakankamai stiprus, kad jums gauti visavertį

Instrukcijos:

1. Twist priimančiosios su gelio pleistras.

2. Atskleisti skaidrią plėvelę ant gelio pleistras.

3. Pridėti dokumentą vietoje, kur jums reikia masažas.

4. Paspauskite mygtuką "ON/" mygtuką, norėdami jį įjungti, šviesa yra visada įjungta, paspauskite mygtuką "ON/" mygtuką, norėdami pradėti, lemputė.

5. Paspauskite PROGRAMOS mygtuką, kad pasirinktumėte norimą režimą.

6. Reguliuoti masažo intensyvumas, kad jums tinka. Toliau paspauskite "ON/" padidinti intensyvumą ir "OFF/DEL" sumažinti intensyvumo.

Techniniai duomenys:

Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta

Naudojimo režimas: 5 Režimai

Dažnis: 1~100Hz

Važiavimo trukmė: 12 min

Išėjimo srovė: iki 9.8 mA

Masažo technika: shiatsu, minkymo, sriegikliai, masažas

Masažas dalis: kaklo / back / juosmens / klubų / kojos ir kitos dalys

Pakuotė:

1X Massager/neįtraukti Baterija

TIPAS 4 Massager Lipdukas
Prekės Pavadinimas Baileton
Parama 2 Lašas laivas
Prašymas Kaklo
Tipas 2 Kaklo Masažas
3 tipas Massager
Modelio Numeris Kaklo Masažas Priemonė
Tipas 1 Kaklo Masažas Priemonė
Kilmės KN(Kilmės)
parama 1 didmeninė/dropshipping

Panašūs produktai