Rankiniai Įrankiai 2vnt Ekrano Lange Spline Roller Gumos Juostelės Kablys Gazas Varantys Namų Langų Montavimo Reikmenys Ekrano Valcavimo Įrankis

€2.91

-35%

€4.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Rankinių Įrankių Rinkiniai, Įrankiai, Pigūs Rankinių Įrankių Rinkiniai, Aukštos Kokybės Įrankiai, Rankinių Įrankių Rinkiniai.

Rankiniai Įrankiai 2vnt Ekrano Lange Spline Roller Gumos Juostelės Kablys Gazas Varantys Namų Langų Montavimo Reikmenys Ekrano Valcavimo Įrankis

Savybės:

- Dvigubas vadovauja volai tinka daugelio diegimo metodų.

- Tinka visų rūšių dekoratyvinės juostelės, aliuminio lydinys plieno durų ir langų.

- Labai ekonomiškas ir už prieinamą kainą, kaip didelio masto vielos tinklo valcavimo įrankis turi pakeisti langai ir durys ir langai.

- Ekrano slinkimo priemonė yra du skirtingi voleliai, išgaubti ir įgaubti volai, kurios gali padėti jums baigti darbą geriau ir greičiau.

- Jis yra patogus jums pakeisti gazas gazas: Kai jūs jį naudoti, ratas yra šiek tiek suderinti su juosta ir lėtai ritinius, todėl jūs galite lengvai paspauskite juosta į lizdą. Su juo, keitimas gazas yra malonumas.

Pakuotė:

1 x Ekrano Lange Spline Roller

1 x Gumos Juosta Kablys

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Xueliee
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Prašymas maršrutizatorius bitai rinkinys
Tipas Derinys

Panašūs produktai