Dawapara Klavišą Saliamono Pentacle Amuletas "PASIDARYK pats" Pakabukas, skirtas Karoliai Nuo Ligų, Išlaikyti Sveiką Talismanas Priedai

€1.41

-25%

€1.88

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

Marsas 1: Pirmą Pentacle Marso. – Ji yra tinkamai naudodamasis Dvasios Pobūdis " Mars, ypač tų, kurios yra parašyta Pentacle. Marsas 2: Antroji Pentacle Marso. – Tai Pentacle serveth labai sėkmingai nuo visų rūšių ligų, jei jis bus taikomas iki kenčia dalis. Mars 3: Trečiasis Pentacle Marso. – Tai yra didelę vertę už įdomų karo, rūstybės, nesantaiką ir priešiškumą; taip pat atsparus priešų, ir ryškus teroro į maištingas Dvasios; Dievo Vardus Visus Galingas yra jame aiškiai pažymėtos. Marsas 4: Ketvirta Pentacle Marso. – Jis yra labai doros ir galios kare, todėl, be abejo, jis duos tau pergalę.

Mars 5: Penkta Pentacle Marso. – Užrašykite " tu tai Pentacle po Mergelės Pergamento, nes tai baisi pas Demonai, ir savo akyse, o aspektas, kad jie paklus tau, nes jie negali atsispirti savo buvimą. Marsas 6: Šeštosios Pentacle Marso. – Tai negi tokia didelė dorybė, kad yra ginkluoti su jomis, jei tu esi užpuolė vieną, tu neleisi nei sužeistas, nei buvo sužeisti, kai tu fightest su juo, ir savo ginklų atsigręš prieš jį. Mars 7: Septintasis ir Paskutinis Pentacle Marso. – užrašykite "tu tai po Mergelės Pergamento Popieriaus su kraujo šikšnosparnių, tą pačią dieną ir valandą, Marsas; ir atskleisti jos per Ratą, apeliuodamas į Demonų Dvasios Pobūdis" Mars, ypač tų, kurios yra parašyta, kurių Vardai yra joje parašyta, ir tu neleisi iš karto pamatyti, kruša ir audra.

Suderinamumas Viskas Suderinama
Pakabučiai Tipas skaidrės
Lytis Unisex
Prekės Pavadinimas Dawapara
Spalva Plieno spalvos / Aukso
Modelio Numeris SS2020062433
Medžiaga Metalo
Stilius Derliaus
Kilmės KN(Kilmės)
Formos\modelis ROUND
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai