100vnt Vienkartiniai Microblading Pigmento, Klijai, Žiedai, Tatuiruotė Rašalu, S/M/L Antakių Makiažas Priedai Blakstienų Pratęsimo Klijai Puodeliai

€1.56

-4%

€1.64

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Tatuiruotė accesories, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Tatuiruotė accesories, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, konteinerių makiažas, taurės puodeliai, taurės bakas.

Aprašymas Greitai ir lengvai, ne netvarka išvalyti Naudojami laikyti klijų, lako ar blakstienų gruntas Puikiai tinka naudoti atliekant blakstienų ilginimo ir tatuiruotė taikyti Šie vienkartiniai klijai, žiedai, kad kreipiantis blakstienos lengviau ir greičiau dėl to, kad artumas ir asortimentą. Savybės: Punktas: Žiedas Rašalo Puodelio Spalva: Balta Modelis: Vienkartinio naudojimo Medžiaga: Plastikas Dydis: S, M, L Tipas: S(padalintas arba nedalomas), M(nedalomas), L(padalintas arba nedalomas) (NEPRIVALOMA) Puodelio laikiklis dydis: S: 13mm/0.51 colių, M: kaip 14mm/0.55 colių, L: 17mm/0.66 colių (skersmuo) Pakeitimo: 1 colis=2,54 cm arba 1cm=0.393 colių Paketą, įskaitant: 1*krepšys (100VNT) Pastabos: 1. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. Ačiū už jūsų supratimą. 2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto. Prašome atkreipti realus, kaip standartas.

Modelio Numeris Permanentinis Makiažas Žiedas Rašalo Puodeliai
Prekės Pavadinimas XSHM
Spalva Balta
Panaudota Tatuiruotė Rašalu Žiedas Puodeliai
Tipas 1 S Dydis Su Dozatoriumi
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Tatuiruotė accesories
dydis As Pictures Show
Tipas 5 L Dydis Be Dozatoriaus
Tipas 2 S Dydis, Be Daliklis
TIPAS 4 L Dydis Su Dozatoriumi
3 tipas M Dydis Be Dozatoriaus
Kiekis 100vnt/pak

Panašūs produktai