Bižuterijos Derliaus Plaukų Įrašą, Sidabro Spalvos, Aukso Spalvos Punk Lapai Šukos Plaukų Segtukai Moterų, Mergaičių Partijos Priedai Lydinio Įrašą Hai

€1.67

-38%

€2.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Plaukų Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Plaukų Papuošalai.

38065 Gali būti jums patinka

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Medžiaga :alloy

Spalva: Aukso ir sidabro

Dydis:geometrija

Lytis:Moterys ir merginos

Tipas:Mada, Retro Galvos Apdangalai

Proga: Vestuvės, Dalyvavimas, Dovana, Šaliai

Paketas apima:

1PC merginos, ponia, galvos Apdangalai,Krovinių Pristatymas Nemokamas

Prašome leisti 1-2cm klaidų, dėl rankinis matavimas,ačiū!

PASTABA:Jei turite kokių nors problemų, apie laivybos arba produkto,prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš atidarant ginčo ar palikti jokių blogų atsiliepimų,mes išspręsti problemą už jus.Kliento pasitenkinimas yra tai, ką mes vejasi už,mes siūlome aukščiausios kokybės produktus ir profesionalias klientų aptarnavimo,dėkoju už jūsų dėmesį.

APIE LAIVYBOS:

1 We will ship iš pakuotės per 3-5 darbo dienas,jei užsakymas nebuvo išvežti per šį laiką,tai gali, nes produkto galite pasirinkti, yra sandelyje,susisiekite su mumis tiesiogiai.

2 Mūsų pristatymo į jūsų šalyje yra labai greitas ,bet, kai pakuotė, atvyko į savo šalį,paketas bus perduotas į savo šalies laivybos vyrai,jie turės laiko susitarti laiką, kad transporto priemonių paketą,todėl būkite kantrūs su siuntimu,nes jie turi tiek daug paketą reikia pristatyti,žinoma,jei turite kokių nors abejonių apie tai, pristatymas,prašome nedvejodami kreipkitės,mes mielai jums padėti.

Klientas turi žinoti: Jei pasirinksite "Pardavėjo Pristatymas Metodas"

1 palaukite, jūs negalite patikrinti stebėjimo informaciją savo šalies

2 nereikia atidaryti ginčą Per nurodytą laikotarpį

3 Jei jums nereikia gauti savo prekes per nurodytą laiką, mes pažadą grąžinti visą

Jeigu tu negali priimti,prašome pasirinkti kitų laivybos metodą,ačiū už žinant tai.

GARANTIJA:

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi). Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma). Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio. MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl Basilico-pica.lt!

APIE ATSILIEPIMĄ:

1, Jei jūs patenkinti mūsų daiktų ir klientų aptarnavimo,skirkite vieną minutę palikti mums visą penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų,mes vertiname,tai didelis paskatinimas mums.

2 Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ar klientų aptarnavimo paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, norėdami gauti geresnį sprendimą prieš atostogas, neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį,mes stengiamės spręsti jį tol, kol jūs patenkinti

Formos\modelis AUGALŲ
Modelio Numeris A37
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis MOTERIS
Tipas Plaukų Šukos
Metalų Tipas cinko Lydinys
Stilius Derliaus
Medžiaga Metalo

Panašūs produktai