Dirbtiniai riebalai Augalai Ryškus Kaktusas Papuošalai netikrą succulents Vestuves Miegamojo, Biuro Dekoracijos "PASIDARYK pats" Darbalaukio Kūrybos 1p

€1.03

-30%

€1.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtiniai Augalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtiniai Augalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtiniai Augalai.

Tipas:Dirbtinių Augalų

Medžiaga:PU

Proga:Šalis,Namuose,Biure

Klasifikacija:Bonsai

Pastaba:

1 be spalvų išblukimo ir jokių gėlių užsnūsti.

2 Puikus dekoratyvinės gėlės, miegamojo, piešimo kambarys, viešbutis, stalas, ir tt.

3 faktinės spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos parodė, sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

4 Prašome leisti šiek tiek nuokrypių matavimas.

5 Gal mažai gėlių užsnūsti, pristatymo, tiesiog prijunkite prie šakos. Tada bus GERAI! Prašome atidžiai perskaityti ir pagalvoti apie tai prieš apsipirkti.

6. kitos aprašymas:Kadangi kiekvienas filialas yra per ilgas, mes lenkimo juos paketą.Kai gaunate produktą, ištiesinta jį! Jis neturės įtakos išvaizdą!

7 Pakuotė: pakuotę įeina: Dirbtinis kaktusas*1pc

8 PASTABA: be vaza

Kiekviena šalis turi skirtingų tarifų politikos. Mes ne imti jokių pardavimo mokesčių ir tvarkymo mokesčiai.

Bet kuriuo atveju, mes neatsakome už mokesčio (PVM) ar Importo Muitus ar kitus lygiaverčius kyla iš tiekimo sandoris. Prašome patikrinti savo vietos priskirtus teisės aktus ir aplankykite savo vietos muitinės departamento interneto svetainėje prieš pirkimą.

Paprastai, mes išsiųsti siuntinį per paprastu Paštu ,Jei jums reikia sklypas skubiai , prašome susisiekti su mumis mokėti už papildomą siuntimo išlaidų , ačiū .

Mes siūlome Lašas Laivybos , ar ne, įskaitant sąskaitos faktūros ir bet kokią reklaminę medžiagą .

1.Jei prekės negali dirbti gerai, prašome patikrinti du kartus patvirtina, kad prekė yra su trūkumais ir susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo atstovas, artimiausiu metu, leiskite mums žinoti, Išsamiai Problema , mes padarysime viską, kad tarnauti jums.

2.Jei gavote neteisingą,sugadintas,sugedęs,ar prekės nėra aprašyta, susisiekite su mumis dalinis/pilnas grąžinti pinigus ar pakeisti mūsų išlaidas.

3.Jei norite grąžinti prekę,prašome susisiekti su mumis per 30 dienų po paketo gavo.Grįžti produktų taip pat turi būti į savo pradinę būklę, įskaitant langelį, pakavimo ir visi kiti priedai. Grįžta, kad yra dėl klientų klaida bus taikoma faktinė laivybos mokestis atskaitomas iš grąžinamosios išmokos.

4. Pirkėjas turi mokėti už grąžinimas prekių mokestį, jei Visi NE-Pardavėjas Klaidą grąžina pinigus.(E. g.jums atnešė neteisingas dydis ar klaidingų punktas)

Jei jus tenkina punktas , prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų, kaip pagirti , jei ne ,prašome susisiekti su mumis bet kuriuo metu , mes visada čia, pasiruošę jums padėti spręsti problemas . Ačiū ~

Jūsų satisfication visada yra mūsų siekimas .

style2 dirbtiniai augalai succulents
Augalų Stilius Bonsai
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius kaktusas augalų/kaktusas dekoras
Skaičius, Vnt 1pc
Krova Desktop
Medžiaga Plastikiniai
style3 pranešk apie netikrą augalai/riebalų augalų

Panašūs produktai