2019 NAUJI Sportiniai Žaislai Audinio Lėkti Lenta Set Vaikas Kamuolys Tikslo Žaidimą Vaikams Saugumo Žaislas

€2.03

-29%

€2.86

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smiginis, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Smiginis, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Smiginis.

>>>>Prekės Informacija

Kulka Taškų: 1、Lėkti Lenta Rinkinys: lėkti lenta skersmuo: 20cm/7.8 ir ne didesnis kaip 36 cm/14.1, rutulio skersmuo: apie 3 cm / 1.18 cm. Kiekvieno produkto sudėtyje yra 2 kamuolius, kurie gali būti saugiai pritvirtintas prie lėkti lenta.

2、Geriau Žaislas Dovana: Super saugus ir lėkti lenta rinkinys-tai puiki dovana! Jūs galite įdėti jį visur, ne nerimaudamas dėl kenkia savo vaikui.

3、Regėjimo Nuovargis Sumažinti: Mesti smiginio reikia siekti, lėkti lenta su akimis, taip atpalaiduoti akis, sumažinti regėjimo nuovargis ir naudotis vizija.

4、Sveikesnį Gyvenimą: lėkti lenta rinkinys-tai įdomus žaidimas žaislas, skirtas šeimos, kuri padeda vaikams likti nuošalyje nuo kompiuterių, ir mobiliųjų žaidimų ir mėgautis sporto dalyvaudami paprasta balų žaidimai.

5、Puikus Pasirinkimas: Puikus atostogų dovana, Kalėdinės dovanos,Valentino Dienos dovanos, dovana vaikui, berniukai ir mergaitės dovana,draugų dovana.

1.Lėkti Lenta Rinkinys: lėkti lenta skersmuo: 20cm/7.8 ir ne didesnis kaip 36 cm/14.1, rutulio skersmuo: apie 3 cm / 1.18 cm. Kiekvieno produkto sudėtyje yra 2 kamuolius, kurie gali būti saugiai pritvirtintas prie lėkti lenta.

2.Geriau Žaislas Dovana: Super saugus ir lėkti lenta rinkinys-tai puiki dovana! Jūs galite įdėti jį visur, ne nerimaudamas dėl kenkia savo vaikui.

3.Regėjimo Nuovargis Sumažinti: Mesti smiginio reikia siekti, lėkti lenta su akimis, taip atpalaiduoti akis, sumažinti regėjimo nuovargis ir naudotis vizija.

4.Sveikiau: lėkti lenta rinkinys-tai įdomus žaidimas žaislas, skirtas šeimos, kuri padeda vaikams likti nuošalyje nuo kompiuterių, ir mobiliųjų žaidimų ir mėgautis sporto dalyvaudami paprasta balų žaidimai.

5.Puikus Pasirinkimas: Puikus atostogų dovana, Kalėdinės dovanos,Valentino Dienos dovanos, dovana vaikui, berniukai ir mergaitės dovana,draugų dovana.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: audinys, putos ir plastiko

Dydis:apie 20cm/7.88 ir ne didesnis kaip 36 cm/14.17 į

Pakavimo Sąrašas:

1 * taikiniai "Akstis taikiniai"

2 * Kamuolys

2 * Smiginis

Tipas Smiginio Lentos
Modelio Numeris Užsibrėžto tikslo
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >3 Metų

Panašūs produktai