Sporto Anti-Slip Lankelis Lengvus Jogos Fitneso Veikia Bėgiojant Prakaitas juosta Dviračių sporto Salė, Krepšinio Treniruotės, Plaukų Juostos Vyrų Mergina

€3.09

-25%

€4.12

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raudonos spalvos juosta ant galvos, Sportas Ir Pramogos, Pigiai Raudonos Spalvos Juosta Ant Galvos, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Raudonos spalvos juosta ant galvos.

Mėgaukitės sporto įrankius, kurie leis jums patogiai ir padėti jums atlikti su MACOGEAR . Mūsų liesas sporto kaspinai, bus suteikti jums su puikia galvos atramos, kai esate naudojasi išlaikyti drėgmę ir vėsa į. Gauti jūsų plaukai iš jūsų akis šie lankstus hairbands šiandien!!

Produkto Aprašymas 1.Macogear drėgmės-wicking lankelis yra pagamintas iš 92% aukštos kokybės poliesterio ir 8% spandex, suteikia kūgio dizainas padengti savo kaktos. Ji yra minkšta, tampri, kad tilptų bet kokio dydžio galvos.

2. Mūsų sporto lankelis turi specialų vidinį sluoksnį akių dizainas, kuris suteikia jai drėgmės wicking ir greitai išdžiūti.

3. Su raudonos spalvos juosta ant galvos gali sugerti prakaito, dagčiai atokiau drėgmės ir sauso greitai, kad jautiesi patogiai, kai jūs nešioti jį lankeliu per galvą.

4. Ji taip pat tobulina būti dėvėti šalmą, sunku skrybėlę ar kepurę, kuri išlaiko savo skrybėlę arba šalmas iš vis sugriauta prakaito dėmes.

5. Ji skirta universalumas, puikus derinys, kasdieniam dėvėjimui, taip pat, yra idealus tempimo, jogos, Pilates ir lengvi pratimai.

6.Nesvarbu, darai, bėgimas, bėgimas, pėsčiomis, dviračiu ar daugiau rūšių veikla, jis tinka ir stora, ir padeda išlaikyti jūsų plaukai iš veido.

Lytis Unisex, vyrai, moterys
Prekės Pavadinimas macogear
Storis Plonas (Vasarą)
Funkcija -Ultra Plonas,Non-Slip,Super Elastinga
Modelio Numeris JH-C-A73
Kilmės KN(Kilmės)
Taikoma Bėgimas,Važiavimas Dviračiu, Krepšinis, Futbolas, Joga, Sporto Salė
Rankena Slopinimas Sausas
Sezonas Pavasario, Vasaros, Rudens, Žiemos
Medžiaga Kita

Panašūs produktai