Naujas Trojos arklys Formos Minkštas Pyragas Silikono Formos Želė, Šokolado liejimo Formos Sausainius Formuoti "PASIDARYK pats" Virtuvės Kepimo Pyragas Apdaila Įrankiai

€1.97

-25%

€2.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Produkto Aprašymas

Medžiaga: silikonas .

Įpakavimas: opp maišelį .

Spalva: Rožinė .

Reitingas temperatūra: -40 c iki +210 celsijaus.

Pastaba: produkto dydį nėra didelis, kaip savo įsivaizduoti. Todėl skaitykite atsargiai aspektą, prieš pateikdami užsakymą.

Apie Pristatymo laikas

Mes garantuojame, kad mes atsiųsime jums paketinių per 1-3 dienas. Jei yra skubus, galite mane informuoti, naudojant greitai, tarptautinės kurjerių, kaip UPS, TNT, DHL&Avs.

Apie stebėjimo informaciją

Jei suma jūsų užsakymas yra mažesnis nei US$7, Mes paprastai naudoti Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius taupymo gabenimo mokesčio. Bet tai yra ne tarptautinio stebėjimo informaciją. Nesijaudinkite apie tai. Jis atvyks į savo vietą.

Apie atsiliepimų

Jei jus tenkina mūsų prekes ir paslaugas, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. Nes jūsų geri atsiliepimai padės mums eiti suteikti jums gera kokybė, palankios kainos.

Jei yra kokių nors problemų su prekių, maloniai prašome susisiekti su mumis.

Prekės Pavadinimas Aouke
Tipas Pyragas Įrankiai
Sertifikavimo CE / ES
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Medžiaga Silikono
Nepadori Nuotrauka No
Funkcija Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio No
Modelio Numeris D047

Panašūs produktai