71x50cm Senojo Pasaulio Pasaulio Žemėlapio Matinės Rudos spalvos, popierinis Plakatas Retro Vintage Dekoras

€3.06

-25%

€4.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Stilius: "Vintage Retro Ne nepralaidi vandeniui Medžiaga: Matinis kraft popieriaus Dydis:71cm x 50cm27.69" x 19.5"(apytiksliai) Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Kiekis:1 vnt Pastaba: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Rinkinį sudaro: Knyga Plakatas x 1

Gerbiami pirkėjo, nes produktas yra popieriaus ir ilgai, mes pakuotės atsargiai jį per pakavimo procesas, Bet tai yra neišvengiama, kad ji gali būti paspaustas transportavimo metu gali sukelti šiek tiek sulenkite. Tai yra už mūsų kontrolės, tol, kol tai nėra rimta kokybės problema. Tai neturi įtakos vartojimui. Jei negalite priimti, prašome don ' t užsakymą. Prašome nesuteikia mums blogas peržiūros. Jei turite kokių nors klausimų, nedelsdami susisiekite su mumis. Mes jums priimtiną atsakymą.Ačiū už supratimą!

Modelio Numeris D8967
Kilmės KN(Kilmės)
Cenzūruoti Kodas Kita
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
dydis 71x50cm

Panašūs produktai