12x9cm Moterų, Vyrų Mados Mini Piniginės Monetos Kortelės, Raktų Žiedas "Piniginės" Dėklas su Užtrauktuku Maža Kaita Krepšys

€2.31

-36%

€3.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Monetos Piniginės, Bagažo & Krepšiai, Pigūs Monetų Piniginės, Aukštos Kokybės Bagažo & Krepšiai, Monetos Piniginės.

Aprašymas: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės Funkcija: Mados dizainas, ir didelių pajėgumų. Jūs galite tiesiog laikyti jį ant rankų arba įdėti ją į maišelį. Tai galima laikyti vizitinių kortelių, monetų bei pinigų ir pan. 3 zippered skyriuje išlaikyti jūsų dėmesį, monetas, ausines ir atminties korteles. 1 raktų žiedas, kad jūsų raktai patogu. Kompaktiškas dizainas, telpa į daugelį kišenės. Laikyti savo daiktus gerai organizuota su šis paprastas, bet madingas piniginės. Specifikacijos: Uždarymo tipas:Užtrauktukas Medžiaga:Avikailio Pamušalas: Poliesteris Dydis:12x9cm/4.72x3.54"(apytiksliai) Spalva:Mėlyna Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Monetų krepšys(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Modelio Numeris LP086
Formos Aikštė
Prekės Pavadinimas THINKTHENDO
Elemento Ilgio 12
Medžiagos Sudėtis avikailių
Prekės Svoris 32g
Stilius Mados
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Monetos Piniginės
Elemento Plotis 9
Lytis Unisex
Pagrindinė medžiaga Poliesteris

Panašūs produktai