10vnt Turas/Stačiakampis, 3M dvipusės Juostos EVA Putos Padas Stabilus Veiklos Super Sticky Aukštos Temperatūros Varža "PASIDARYK pats"

€1.34

-18%

€1.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Juosta, Namų Tobulinimas, Pigūs Juosta, Aukštos Kokybės Namų Tobulinimas, Juosta.

Savybės: 100% Brand new ir Aukštos kokybės Naudoti Automobilio Apdaila, Namo Apdaila, Biuro Reikmenys,visokių Kabliukų, Automobilių priedai, Mobiliojo telefono Bazė, Metalo, Plastiko, Medžio, PVC, Plytelių, Aliuminio Rėmas, ebs Aukštos temperatūros, ilgai, oras veiklos Galima sumažinti pagal jūsų poreikius.

PASTABA: Paviršiaus butas latekso dažais, dažyti baldai, buitinė technika, ir kt. gali būti tiesiogiai perkeliami po to nuvalyti. Paviršių, tokių kaip stiklas, veidrodžiai, plytelės, marmuro, ir nerūdijančio plieno, negali būti tiesiogiai perkeliami. Naudoti plaukų džiovintuvas smūgį karštų klijų ir paviršiaus objektas bus pritvirtinta, ji gali būti įstrigo. Kad tinkas sienos (nuleisti milteliai) ir paviršiaus cemento sienos negali būti nesuprantamos. Jei yra dėmių ant paviršiaus objektas, jame negali būti tiesiogiai perkeliami, kitaip jis bus lipni dėl dėmių ar drėgmės, ir ji bus ne klijuoti.

Lipnios Pusės Dvipusis Juosta
Storis 2mm
Naudoja Automobilių / Home / Office
Juostos Tipas Putų juosta
Modelio Numeris 3M 9448A EVA Putos Padas
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys Metalo apdirbimo
Spalva Juoda
Tipas Juosta
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai