Mados 3D Telefono Ekrane Stiprintuvo Mobiliųjų Nešiojamų Universalus Magnifier Už mobiliojo Telefono Ekraną Expander Didinamąjį

€0.30

-25%

€0.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Magnifiers, Įrankiai, Pigūs Magnifiers, Aukštos Kokybės Įrankiai, Magnifiers.

Mados 3D Telefono Ekrane Stiprintuvo Mobiliųjų Nešiojamų Universalus Magnifier Už mobiliojo Telefono Ekraną Expander Didinamąjį

Savybės:

1.Naudojant Frenelio aukštos raiškos optinės technologijos, vaizdą per mobilųjį telefoną gali būti išplėsta, tris kartus, vaizdas yra aiškus ir gyvas, ir dinamišką jausmas yra stipresnis.

2.Produktas yra paprasta forma, turtinga, šviesos svorio, maža ir lengva nešiotis, tinka įvairiomis progomis, patalpų, kempingas, kelionės, laisvalaikis ir pan.

3.Naudojant " high-definition didinamąjį optinės technologijos, be maitinimo, nr. naudoti išlaidas, energijos taupymas ir aplinkos apsauga.

4.Produkto struktūra priėmė daug naujų technologijų (patentuota valstybės), paprastas, sunku įveikti, gali būti tinkami įvairių tipų mobiliųjų telefonų naudojimu.

5.Ypač, kai žiūri 3D mobilusis filmus, stereoskopinis efektas yra stipresnis.

Aprašymas:

Ji taip pat gali būti naudojamas kaip tradicinis pass-per didinamąjį stiklą, nes dėl savo didelio didinamąjį srityje, labiau tinka vyresnio amžiaus žmonėms, skaityti knygas, laikraščius, interneto naujienos.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: mobiliųjų vaizdo didintuvas

Ekrano dydis: 8.2 cm

Gaminio dydis: 18.5*12.5*10 cm

Gaminio medžiaga: objektyvas +ABS

Spalva: balta/juoda(pasirinktinai)

Pakuotė:

1 x 3D Vaizdo Ekranas Stiprintuvas

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, prašome leisti 1-3cm nuokrypis.Ačiū!

Sertifikavimo CE
Šviesos Šaltinis led šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Rankinės
Modelio Numeris 3D Vaizdo Ekranas Stiprintuvas
Su Šviesos Ar Ne No
Medžiaga objektyvas +ABS
Prekės Pavadinimas OUTAD

Panašūs produktai