Aukštos Kokybės 10vnt Ovalios, Geltonos Kosmoso Pupelės Kamštis Plaukiojantieji Sėdynės Užraktas Vielos Padėties nustatymo Pin Žvejybos Reikmenys Reikmenys, Įrankiai

€2.94

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejyba Plaukti, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Plaukti, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejyba Plaukti.

Savybės: Mažų ir nešiojamų Medžiaga: Plastikas ir laido Spalva: 1colors kaip paveikslėlį.

Produkto Rodyti:

Siuntimo informacija:

1 . Labiausiai elementus mes laivas per 7 darbo dienas po visą mokėjimas buvo patvirtinta. Paprastai laivybos laikas yra tarp 7-60 dienų . Bet kartais tai priklauso nuo įvairių custom išspręsti problemą. Dauguma laiko mes pristatymas per China Post Oro Paštu, Pristatymas per EMS,DHL, TNT ar "FEDex" yra taip pat avaliable, jei jūsų užsakymas yra daugiau nei 2kg . prašome palaukti, kantrybė ir prašome neatidaryti ginčų. Ačiū už jūsų supratimą. 2. Prekės Apdorojimo Laikas: apdorojimo laikas tam tikra tvarka priklauso nuo produkto tipo ir išteklių būklę. Daugiausia, apdorojimo laikas gali būti nuo 3 iki 15 darbo dienų.Mes turime mūsų gamykloje,ir daug produktų atsargų, Mūsų bendrovė yra įsikūręs šanchajus,Kinija, todėl mes galime laivybos greitai.

Grąžinimo ir atlyginimo

Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktus, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš grąžinant ar darbo ginčų, mes stengiamės išspręsti visas problemas už jus. Visos prekės turi būti grąžinamos originalioje būklės, ar mes atsisako grąžinti pinigus. Dėl nekokybiškų daiktų, prašome pateikti mums aiškios nuotraukos.Ačiū!

Atsiliepimai:

Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Kilmės KN(Kilmės)
Float Tipas Kintama Plaukti
Pakuotė 10vnt/daug
Formos ROUND
Medžiaga Plastiku ir viela
Prekės Pavadinimas MINGWEN
Plastiko Tipas Plastiku ir viela
Modelio Numeris Kita
Nutolimas Uodega Tipas Ilgos Uodegos
Produkto Tipas Žvejyba Plaukti
dydis S,M.L
Kategorijos Vertikalus Plūduro
Pozicija Vandenyno Žvejybos Valtis
Tipas kosmoso pupelės
Spalva Geltona

Panašūs produktai