20PCS 18mm 23 mm 28 mm 33mm 38mm Apvalus magnetas Gumos Šaldytuvas Magnetinis Lipdukas Tinka Stiklo Cabochon Šaldytuvas Lentos "PASIDARYK pats" Amatų

€1.73

-50%

€3.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Išvados Ir Komponentai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalai Išvados Ir Komponentai.

Medžiaga:Magneto Storis: 1 mm Skersmuo: 23 mm 28 mm 33mm 38mm Įpakavimas: 20PCS/DAUG

Prašome atkreipti dėmesį : 1.paketas bus išsiųstas per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu laisvai, jei suma daugiau nei $7. 2.Jei jūsų užsakymo suma jt der $7 , paketas bus išsiųstas per Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius laisvai 3.Jeigu jūsų užsakymo suma yra daugiau kaip $150 ,free express. 4.Daugiau suma jūsų užsakymą,didesnę nuolaidą gausite. Po pristatymo laikas paketas: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius---- 16 - 60 darbo dienų Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu-- 10-45 darbo d dienoms E-Pakelis--- 5-25 darbo dienų EMS---5-12 darbo dienų DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darbo dienomis QA:

Klausimas: Ar turite mažiausias užsakymo kiekis ar visa suma?

A: Ne, mažiausias užsakymo kiekis, nėra minimalių užsakymo sumos !

Q: Kada mano užsakymas bus išvežti?

A: Jei visi elementai, jūsų užsakymas yra sandėlyje, užsakymas bus išvežti 3 darbo dienų. Jei kai kurios prekės yra sandėlyje turime 3~7days gaminti, turėkite kantrybės!

Q: Kai aš galiu gauti paketą?

A: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir Kinija Paštu, Oro Paštu, paprastai trunka nuo 16~35 dienų, kad Jungtinės valstijos ir Europa, 20~60 dienų ir į kitas šalis.

Jei jūsų užsakymų daugiau nei $7 , mes atnaujinti siuntą ePacket ( paprastai trunka 7~15 dienų ). JAV ir Rusija pirkėjų ir Kinija Paštu, Oro Paštu ( gali būti sekami jūsų šalis ) už kitiems pirkėjams.

Klausimas: Ką daryti, jei aš ne gauti paketą?

A: Kaip Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ir kinija paštu, oro paštu trunka ilgai keliais, prašome būti kantrybės, ačiū! Jei ji ėmėsi per 55 dienas , prašome susisiekti su mumis. Mes išplėsti pristatymo laiko arba grąžinti už jus.

Q: Ką daryti, jei yra problemų, produktų?

Prašome susisiekti su mumis per pirmąjį Basilico-pica.lt žinutė ir siųskite foto 7 dienų. Mes susisieksime su jumis artimiausiu metu. Mes patvirtinsime jūsų problema, o pinigai už jus 3 darbo dienų.

Papuošalai Išvados Tipas Tarpikliai
Medžiaga Guma
Modelio Numeris 800-1
Prekės Pavadinimas TYEXCELENRATE
Elemento Plotis 2.3cm
Elemento Ilgio 2.3cm
Produkto Savybės Apvalus Magnetinis Lipdukas
Prekės Svoris 4g
Prekės Skersmuo 2.3cm
Elemento Tipas Papuošalai Išvados
Elemento Aukštis 0.1cm

Panašūs produktai