Naujas korėjos mielas Miau Katė Pervėrė Plaukų Įrašą Metallic gyvūnų plaukų stilių papuošalai Staigius Lady moterų mergina, plaukų aksesuarai

€0.41

-36%

€0.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Papuošalai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Plaukų Papuošalai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Plaukų Papuošalai.

77426 fazan Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Metalo lydinio derliaus surišti į arklio savininkas įrašus, mielas geometrinis tuščiaviduriai iš meow katės formos, metalo, aukso spalvos. Pagamintas iš aukštos kokybės ir gerai poliruoto metalo lydinio, lygaus paviršiaus, jie surengs savo plaukų sandariai su ne slydimo. Daugiafunkcinis dizainas, pervėrė plaukų įrašą, skara skara pin sagė, optikos surišti į arklio savininkas, gražių plaukų bun maker " ir kt. Lankstus dizainas gali dirbti nepriklausomai nuo storio arba ploni plaukai, garbanoti ar tiesūs plaukai. Paprasta ir lengva atidaryti ir uždaryti. Gali būti naudojamas kaip surišti į arklio savininkas, ir geras kasdien dėvėti ir šalies tikslu. Tinka visoms amžiaus grupėms. Puikus karnavalai, maskuotis, užgavėnės, šalies kamuolys PROM, cosplay kostiumų šalis, etapas, baras, naktinis klubas, gimtadienio dalis ir kt. Specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Kiekis: 1 vnt Pastaba: Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Nr. mažmeninės pakuotės. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Plaukų Segtukas(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Tipas Plaukų Lazdos
Metalų Tipas cinko Lydinys
Formos\modelis Gyvūnų
Plotis 5cm(1.96inch)
Ilgis 8cm(3.14inch)
Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Lytis Merginos
Stilius Madinga
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Hairwear
Modelio Numeris Plaukų Segtukas
Prekės Pavadinimas JAVRICK

Panašūs produktai