3D Spausdintuvas Gijų Pertraukos Aptikimo Modulis Su 1 m Kabeliu susidėvėjimas Jutiklio Medžiaga Runout Detektorius, Skirtas Ender 3 CR10 3D Spausdintuvas

€0.65

-60%

€1.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs 3D Spausdintuvą, Dalys ir Priedai, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, 3D Spausdintuvas Dalys ir Priedai.

▶ Produkto pavadinimas: Medžiagų aptikimo modulis

▶ Dydžių pasirinkimo: 1.75 mm arba 3.0 mm Savybės: 1. Įleidimo uostas/anga medžiagos aptikimo modulis yra pakeistas iš pradinės metalo vario mova sukasi kanalo atidarymo dizaino, kuris optimizuoja atsparumas šerti medžiaga, todėl šerti lygesnė ir pašalina medžiagų/gijų, ir išvengti reiškinio, kaitinamosios stucking ir obliavimas. 2. Optimizavimas pozicija vidaus perjungimo, ir optimizavimo pozicija įleidimo ir išleidimo kanalus. 3. Snap projektavimo tarp pagrindo ir išorinis apvalkalas daro asamblėjos lengviau. 4. Rodyklių kryptimi įleidimo padėtis yra šilkografija, kuri yra patogi skiriamasis kryptimi įleidimo ir išleidimo angos.

▶ Naudojamas su Lerdge valdyba: Kai yra medžiaga, žalia šviesa modulis palaiko apšvietimas. Ir kai medžiaga yra išnaudotos, žalia lemputė užgęsta, tada plokštė vykdo pause komandą operacija, po pakeitimo medžiaga, gali toliau spausdinti. Laidų: Prijunkite modulį į M-sensorius uosto plokštėje.

▶ Naudojamas kartu su kitais pagrindinėse plokštėse: medžiagų aptikimo modulis naudoja lygių perėjimo nustatymo metodą. Kai su medžiaga, aptikimo lygio signalo turėtų būti didelis, ir kai nėra medžiagos, medžiagos uosto lygio signalas eina mažas. Kai sistema aptinka nustatyta perėjimas iš aukšto į žemą lygį, tai bus į tai, kaip medžiaga, išnaudota, tada valdyba vykdo pause komandą operaciją, ir po pakeitimo medžiaga, ji ir toliau spausdinti. Pristatymas sąrašas: 1PC * Medžiagų aptikimo modulis & 1PC * kabelis (spalvos kabelių jungtys yra atsitiktinis)

Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Aparatūros Dalys/Mašinų Dalys
Prekės Pavadinimas SANBrother

Panašūs produktai