Aukštos Kokybės Hairbands Šifono Didelis Gėlės Vadovas Hoopas Dovanų Merginos Kaspinai Saldus Spalvų Vaikas Plaukų Aksesuarai Moterims

€0.74

-32%

€1.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mergina Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Mergaitės Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Vadovas Hoopas, vaikai, plaukų aksesuarai, Plaukų Aksesuarai.

Pristatymas: Visi užsakymai žemiau $5.00 bus išsiųsti per china post mažas pakelis (be sekimo numerį ir stebėjimo informaciją) , tai gali užtrukti iki 39-75 dienų reikia pristatyti, Pietų Amerika turi 90-120days Užsakymų Daugiau nei $5.00 bus išsiųsta registruotu oro paštu (su sekimo numeriu); tarptautinės paketus, tai gali užtrukti iki 20 -60 dienų turi būti pristatytas. Visus JAV užsakymus (daugiau nei $5.00 ) yra Siunčiami per ePacket, Jūs gausite savo užsakymo 10 21 darbo dienų (su Sekimo numeriu). Jei užsakymas didesnis nei 100 usd , mes atsiųsime jums per EMS/UPS/FEDX/ARAMEX nemokamas pristatymas Spalva: kaip nuotraukose,Jei neturite specialaus reikalavimo, apie spalvas,Prašome palikti mums žinutę apie spalvų skaičius, kai jūs pateikiate užsakymą,Ačiū.

Šiltas Patarimas:

1. Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 3. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas jūsų užsakymą, prašome neskubėkite pateikti atsiliepimą arba ginčą, nedelsdami susisiekite su mumis, kad mes turime galimybę išspręsti šią problemą už jus. Labai dėkingas! Prašome atkreipti dėmesį: nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, jei turite bet kurį klausimą, prieš jūsų pirkimo, mes pasistengsime atsakyti į jūsų klausimus per 24 valandas,bet dėl laiko skiriasi, prašome parašyti išsamiai, informacijos ar klausimų į mūsų elektroninio pašto,geras bendravimas padės išvengti nelaimės. Mes stengiamės teikti aukštos kokybės produktus,žemos kainos,greitas pristatymas ir puikus klientų aptarnavimas. 1: jei norite pirkti didelį kiekį elementą ,mes citata jums konkurencingą kainą,prašome susisiekite su mumis.galite pasirinkti spalva, ar sumaišykite spalvas. 2: jei norite pasirinkti spalvą,palikite pranešimą, kai jums padaryti užsakymą.

Prekės Pavadinimas YEZHOUFT
Modelio Tipas Gėlių
Medžiaga Šifono
Elemento Tipas Galvos apdangalai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Tipas Hairbands
Lytis Merginos
Stilius Mados

Panašūs produktai