Candiway 90 x 150 cm Amerikos MUS Ryškių Spalvų ir UV Išnyks Atsparus Drobės Antraštė Dukart Siūlės JAV Vėliavas su Žalvario Grommets

€2.57

-21%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vėliavos, Baneriai Ir Jų Priedai, Namai Ir Sodas, Pigūs Vėliavas, Baneriai Ir Jų Priedai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vėliavos, Baneriai Ir Jų Priedai.

Tai yra visiškai nauja 3 pėdų X5 pėdų (91cm*150cm)super kokybės poliesterio, nailono medžiagos, vėliavos ar reklama.

Jis turi 2 puses, bet nėra "dvipusis" kaip dvi vėliavos susiuvami atgal.

Priešingoje pusėje yra atvirkštinis ar veidrodinis vaizdas iš priekinės pusės, su žodžiais, jei tokių yra atgal.

Vėliavos yra pagamintas skristi išdidžiai lauke arba naudoti vidaus patalpose pakabinti ant sienos.

Ji turi žalvario grommets, į vieną pusę už kabinti ant vėliavos stulpo.

Jis turi papildomą siuvimo visą kelią aplink krašto patvarumo.

Pristatymas:

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestį prekės bus išsiųstos per 2 darbo dieną gautas mokėjimas. Prekės yra vežamos iš naudodami oro paštu , pasiekti dauguma šalių per 15 iki 40 darbo dienų paprastai. Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių; tai gali trukti iki 50 darbo dienų.

Kita plotas ( lotynų Amerika ir kt.), gal reikia daugiau laiko atvyko.prašome būti daugiau pacientų laukti keletą dienų

Apmokėjimas: Visų didelių kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo procesorius. Apmokėjimas turi būti gautas per 7 darbo dienas nuo aukciono uždarymo.

Prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisingas prieš jums mokėti.

Prašome gauti RMA numerį & grįžo adresą, bet atgal daiktų. Parodyti elementus, kurie PRIVALO turėti visus originali pakuotė ir priedai. Mes pakeis elementai, kurie yra blogai, 20 dienų nuo tos dienos, kai gavote. Prekių, kurios fizinės prievartos nėra taikoma garantija. Grąžinamosios išmokos yra siūlomi tik už gaminius su trūkumais, pranešama per 7 dienas nuo jų gavimo dienos. Pirkėjų prisiimti atsakomybę mokėti už grąžinti prekinių dėl kokių nors priežasčių. Laivybos ir tvarkymo mokesčiai negrąžinami bet kuriuo atveju.

Atsiliepimų&Kontaktai: Teigiamų Atsiliepimų yra mūsų gyvenimas. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 balai DSR. Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą. (Neįmanoma trūkumas vertinimą). Nes eBay mano NEUTRALI atsiliepimų, kaip NEIGIAMO grįžtamojo pobūdžio. Mums rūpi mūsų vertingų klientų. Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto per Ebay Žinutę ir mes padarysime viską, kad ją išspręsti. Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys problemų išspręsti negali. Ji gali gauti tik neigiamą grąžą. Rimtas Pirkėjas Tik! Jokio kontakto, bet neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, pirkėjas neturi sutiko! Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis sąlygomis .

2652571802017738

Stiebo Medžiaga NĖRA
Modelio Numeris NN004
Šaligatvio & Baneriai Medžiaga Poliesteris
Naudojimas Nacionalinės Vėliavos
Prekės Pavadinimas candiway
Tipas SPAUSDINTI
Stilius Plaukioja
Audinys POLARTEC

Panašūs produktai