500ML Vandens Buteliuką Naujausias Nerūdijančio Plieno Vakuumo Izoliuoti Kolbos Šilumos Sporto Vėsus Karšto Šalto Taurės Kūrybos Puodelis Marmuro Galvos Taurė

€2.96

-10%

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vandens Butelių, Namai Ir Sodas, Pigūs Vandens Butelių, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Vandens Butelių.

Sveiki! Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Pateikti Dropshipping Kokybė yra pirmieji su geriausias paslaugas. klientai visi yra mūsų draugai.

Mados dizaino,100cm visiškai Naujas,aukštos kokybės! Funkcijos: 1. Patvarus ir patikimas. 2. Rūdžių įrodymas ir nepralaidi vandeniui. 3. Aukštos kokybės maisto klasės 201/304 nerūdijančio plieno ir už jos ribų, sienos, atsparumas braižymui, 100cm BPA Nemokama sveikatos sauga. 4. Lengvas dizainas, idealiai tinka jūsų sporto krepšyje, automobilis, dviratis ir kuprinė mėgautis savo ilgas šuolis, kelionėse, karšto joga klasės, ilgai apkrovos kelionę, arba bet kokių kitų veiklos lauke. 5. Mados dizaino, atrodo kietas, jums bus meilė jį sau ir nori dovaną, ji su šeima ir draugais. Specifikacija: Talpa: 500 ml Medžiaga: viduje:304 Nerūdijančio plieno, išorinis:201 Nerūdijančio plieno Šalčio iki 24 valandų Karšto iki 12 valandų Įspėjimo: 1. Kaip apšvietimo efektai, spalvos objektų gal šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos. Pakuotėje: 1x vandens butelis (spalvą pasirenkate)

Šilumos Izoliacines Charakteristikas Šilumos Izoliacija
Medžiaga Nerūdijančio plieno
Prekės Pavadinimas faroot
Sertifikavimo CIQ
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Funkcija Įžuvinti
Verdančio Vandens Taikoma
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Stilius Kūrybingas

Panašūs produktai