2020 "PASIDARYK pats" Karantino Kalėdų Karantino Papuošti Kalėdų Senelis Karantino Asmeninį Kabinti Pakabučiai Santa Claus Ornamentu

€1.39

-50%

€2.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabukas & Drop Papuošalai, Namai Ir Sodas, Pigūs Pakabukas & Drop Papuošalai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Pakabukas & Drop Papuošalai.

Aprašymas:

Medžiaga: Alloy Dydis: style1:5*3*0.6 cm; kiti: 5*6.5*0.6 cm Paketas apima: 1 X Santa "europa 2020" Ornamentas Pastabos: Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos. Ačiū! Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas. Ypatybė: Santa nori jus, ir jo draugai iš Šiaurės Ašigalio saugus šį Kalėdas, todėl jis dėvi kaukę. Jums negali pamatyti Kalėdų senelio šypsena po kauke, bet šmėžavimas jo akys leis jums žinoti, kad jis laimingas, kad jūs dėl jo gražus sąrašą šiais metais! Santa 2020 m. Ornamentas yra puikus gabalas dekoro šiais metais Kai Kalėdų eglučių papuošalai, padaryti daugiau, nei blizgučiai ir švytėjimas, jie atstovauja meilės dovanos suteiktas seniai.

Produkto rodyti:

Navidad
Parama Didmeninė
Kalėdų Dekoro Namo
Linksmų Kalėdų Dekoracijos
Prekės Pavadinimas SOLEDI
Kilmės KN(Kilmės)
Rinkinys Tipas No
Kalėdų

Panašūs produktai