28 Slots Diamond Siuvinėjimo Lauke Diamond Dažymo Priedų Atveju Aišku, plastiko Karoliukai Ekranas dėklai Kryželiu Įrankiai

€3.50

-39%

€5.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Diamond Tapybos Kryželiu, Namai Ir Sodas, Pigūs Diamond Tapybos Kryželiu, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, diamond tapyba, Diamond siuvinėjimas, Diamond Dažymo Įrankiai.

1 PcTransparent Plastiko 28 Slots Reguliuojamas Tablet Medicina Lauke Organizatorius talpinimo Tabletes Papuošalų Laikymo Organizatorius Box Nemokamas pristatymas aprašymas: Diamond tapybos talpinimo, pagamintas iš PP plastiko, netoksiškos, saugios naudoti. Aiškios ir skaidrios spalvos, kad būtų lengva pamatyti deimantų, neatidarydami. Tinka saugoti briliantais, auskarai, žiedai, karoliai ir daugiau. verta pirkti. funkcija: Pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko medžiagų, netoksiškas, švelnus, patvarus. Lengvas, lengva nešiotis. Aiškios ir skaidrios spalvos, kad būtų lengva matyti planšetinio kompiuterio be atidarymo. 28 lizdas dizainas, kiekvienas lizdas su dangteliu, tinka kasdieniniam naudojimui. Rinkinys, 4 lizdai, iš viso 7 slots. Jūs galite pridėti arba sumažinti tinklų, kaip reikia koreguojant plastiko plokštės. Lengva valyti su vandeniu. Nėra karšto vandens. Tinka saugoti, deimantai, tabletes, auskarai, žiedai, karoliai ir daugiau. Produkto Specifikacijos: Būklė: 100% naujas ir aukštos kokybės Medžiaga: PP plastiko Spalva: skaidrus Skaičius laiko tarpsnių: 28 Produkto Dydis: Apytiksl. 17.5 x 10.8 x 2.7 cm / 6.9 x 4.3 x 1.1 colių Kiekvieno lizdo dydis: apytiksl. 2 × 2 × 2 cm / 0.8 x 0.8 x 0.8 colių Pakuotės svoris: 125 gramų Pakuotė:

1 x Medicina Saugojimo Dėžutė

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždės, Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams. Mes jums teigiamų atsiliepimų gavęs mokėjimą. Jei jūs esate nepatenkinti savo daiktus, susisiekite su mūsų Klientų Aptarnavimo. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo! Atsiliepimai yra labai svarbus, Mes reikalaujame, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas. Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Modelio Tipas Pledas
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rombo Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Spalvų skaičius 1-30
Įklijavimo Srityje Pilnas
Stilius Modernus
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Forma Vieną
Naudoti Paveikslai
Rėmas No
Medžiaga Derva

Panašūs produktai