3D flip piniginės Odinis dėklas HTC U Žaisti Ultra U11 gyvenimo U11+ 10 Gyvenimo būdo evo Varžtas Noro 10 pro 530 628 630 650 Telefonas Atvejų

€3.18

-8%

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Apversti Atvejais, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigūs Apversti Atvejais, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Apversti Atvejais.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje! Pastaba: (, prašome perskaityti prieš tvarka) 1. Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius Nemokamas pristatymas tačiau tai nėra teikiančios logistikos stebėjimo ,Laivybos laikas yra apie 39~60 dienų. Basilico-pica.lt Užsklanda Laivybos Turi Logistikos sekimo yra sąlyga, ir transportavimo metu yra apie 35 dienas. Saugiau ir trumpesnis, tranzito laikas, nei normalus sklypai , mes bus gauti nemokamai pašto, Bet tik kelios šalys gali pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas Turite Logistikos sekimo yra sąlyga,ir transportavimo metu yra apie 21 dienų,Reikia imti mažiau laivybos, nes jis bus padidinti jūsų pirkimo kaina, mes tiesiog stengiamės pasiūlyti geriausią kainą jums.Tiesą sakant, tai greičiau daugeliui šalių, ypač labiausiai iš ES šalių. Yra daugiau kokybės logistikos, jei turite bet reikia, jūs galite susisiekti su mumis. 2. Mes nepriimame jokių ginčų, jokios sekimo numerį. 3. Jeigu tu negali gauti prekes po 60 dienų, mes grąžinsime besąlygiškai. 4. Jei turite kokių nors klausimų, jūs nesuprantate, prieš užsakant, jūs galite susisiekti su mumis arba padaryti dėmesį nuo užsakymo. Mes procesą po to, kai mes matome pastaba. 5. Jei jūs turite ketinimą bendradarbiauti ir turėti daugiau kiekį, galite tinkinti savo mėgstamą modelį. Kai jūs padarysite užsakymą,tai reiškia, kad jūs sutinkate su aukščiau nurodytos instrukcijos .

Kilmės KN(Kilmės)
Savybės 3D Dažytos odinis dėklas
Tipas Flip Case
Dizainas GEOMETRINIO
Funkcija Antidetonaciniai
Suderinamos Prekės Kita
Prekės Pavadinimas HenryHair

Panašūs produktai