1 Atveju Lazerio Blizgančiais Nails Sidabro Blizgučiai Trikampio Žvaigždės Holografinis Dribsnių Paillette Įrankis Nagų Dailės Apdailos Manikiūro JI645

€2.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Blizgučiai, Nagai, Nagų Blizgučiai Blizgančiais, Nagų Dailės Blizgančiais.

Prekės Pavadinimas: Nagų Dailės Blizgučiai Spalvos: holografinis lazeris skiedra Dizainas: Lazerio Blizgančiais Nails Sidabro Blizgučiai Trikampio Žvaigždės Holografinis Dribsnių Paillette Įrankis Nagų Dailės Apdailos Manikiūro Modelis: aukštos kokybės Forma: trikampio širdyje, star aikštėje muzikos pastaba delfinų Pakuotės Turinys: 1 atvejis (12 lentelė) Nagų Blizgučiai Blizgančiais Savybės: 100% brand new ir aukštos kokybės Nagų dekoravimo, Lengva taikyti, gamtiniai arba dirbtiniai nagai Švaraus paviršiaus savo nagus, valyti bazės lenkų, ir padėkite jį ant nagai Antspaudą su aiškiai topcoat taip pat galite naudoti juos papuošti jūsų namų, mobiliojo telefono atveju, akiniai, pagaminti kortelę, body art ir kt.

Pristatymas 1)Prašome nurodyti teisingą adresą po apmokėjimo per 1-2 dienas. 2)Visų standartinių sumokėti logistikos metodus (su registruotu) mūsų parduotuvėje yra standartiniai pardavėjas metodas su sekimo pristatyti, nebūtinai logistikos metodą pasirinkti.Mes visi pagal faktinę padėtį, automatiškai padės jums pasirinkti labiausiai tinkamą standartą, laivybos būdas siųsti jį. 3)DHL, TNT, "Fedex", UPS, Oro Krovinių, Registruotu laišku, palaiko visus.Paprastai tai trunka 20-50 darbo dienų atvykimo Oro Paštu, ir trunka 3-10 darbo dienų iki Express". Mokėjimo 1)Mes priimame tik sąlyginio Deponavimo sąskaitos,Kreditinės kortelės,Western Union". 2) muitų, vietos mokesčiai ir kainos nėra įtrauktos į daiktų kainą, arba, laivybos mokestis. mes stengiamės bendradarbiauti su jumis, siekiant ją išspręsti sklandžiai, ir pasiūlyti, bet nemokamai dokumentai, jei yra bet kokia kaina, jis bus būti pirkėjo atsakomybė. Return 1)Nekokybiškų produktų turi būti grąžinta per 30 dienų nuo tos dienos galite pateikti užsakymą. 2)Tai gali užtrukti iki 7 darbo dienų procesą grįžę po to, kai gausime jūsų produktą.Pirkėjas yra atsakingas už visus kitus laivybos mokesčius. Atsiliepimai 1)Jūsų Atsiliepimai yra tikrai svarbus mums, prašome užtrukti keletą sekundžių suteikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. 2) Prašome susisiekti su mumis prieš suteikia neutralus(3 žvaigždučių) arba neigiamas(1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums laimingų prekybos nuotaika čia. Ačiū, kad lankotės!

Modelio Numeris JI645
Formos trikampio širdyje, star aikštėje muzikos pastaba
4 funkcija mielas delfinų vienaragis formų
Dizainas mirguliavimas geometrijos visatos grožis
Tipas Nagų Blizgučiai Blizgančiais dulkių
Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis bling žavesio apakinti
Funkcija 1 Poliravimo Nagai
Punktas Aukštos Kokybės
Prekės Pavadinimas Visu Grožiu
Kiekis 1 atvejis
Medžiaga Nagų Blizgučiai
2 funkcija UV Gel Polish
3 funkcija apdailos reikmenys
Spalva lazerio pilka chameleonas holo
Elemento Tipas Nagų Blizgučiai
NET WT 30g

Panašūs produktai