3pcs Karpos Valiklis, Tepalas Karpų Gydymas Kremas Odos Žymeklį Valiklis Žolelių Ekstrakto Koja Kukurūzų Gipso Antibakterinis Karpos Tepalas

€3.42

-50%

€6.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Lopai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Lopai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Lopai.

Techniniai duomenys: Produkto pavadinimas:Karpų Šalinimo Kremas Odos Tipas:Visi Odos Tipai

Pagrindinis Straipsnis :100% Natūralus Ekstraktas, Taikomus žmonių:Lytinių organų karpos, plokščiosios karpos, herpes, spuogai, sportininko koja, egzemos, vabzdžių įkandimų, ir kt.

Pareigos: Paramos diskomfortą – Palengvinti skausmą ir diskomforto, susijusių su karpų augimą, Karpų Kremas sumažina trinties paviršiaus karpų, kad dirginimas sukelia judėjimą arba susisiekite yra atleidžiamas. Greitai veikiantis ir efektyvus– karpų kremas įsigeria ir veikia greitai iš vidaus, karpų, skaidyti struktūra karpų iš vidaus į išorę, suteikiant jums todėl, kad jūs norite Lengvai gydymas, karpų kremas ateina patogu mažų buteliukų, kurie yra maži ir šviesos, imtis su jumis, ir yra lengvai taikomas. Lengva programą, reiškia, kad jūs galite išlaikyti savo gydymo nuosekliai ir veiksmingai Saugūs ir tinka visų amžiaus grupių – Mūsų karpų kremas yra saugus net ir vaikams, kurie dažnai pasireiškia karpos iš jų aktyvų gyvenimo būdą. Su suaugusiųjų priežiūra, vaikai gali naudoti karpų kremas per daug! Nurodymai: Naudoti du kartus per dieną, ryte ir vakare. Užtepkite nedidelį kiekį (rungtynės galvos dydžio) švelniai naudoti savo piršto masažas grietinėlės, 1-2 minutes. Nors rezultatai gali skirtis, labiausiai matyti rezultatus per kelias dienas nuo gydymo pradžios. Kaip naudoti: Išspauskite skysčio ant vatos tamponą Uždėkite tamponą ant odos žymeklį, Pakartokite šį procesą iki keturių kartų per dieną skystis gali išdžiūti žymeklį tol, kol jis nukrenta Poveikis: Veiksmingai pašalina ir gydo bendra karpos, padų karpos, plokščiosios karpos, genitalijų karpos, ir kitų virusinių infekcijų ant odos. Karpų kremas :20g karpų kremas įsigeria ir veikia greitai iš vidaus, karpų, breakingdown struktūra karpų iš iinside dėmesį, suteikdamas jums todėl, kad jūs norite, kurie ateina patogu kremas, kuris yra mažas ir šviesos imtis withyou, ir yra lengvai taikomas. Į easyapplication reiškia, kad jūs galite išlaikyti yourtreatment nuosekliai ir veiksmingai! Suformuluota su žolelių eterinių oilsand labai stiprus ingredientų, kurie safelyand skausmas !

Modelio Numeris D3764
Prekės Pavadinimas Karpų Šalinimo Kremas
Pakuotė 3pieces
Savybės Odos Revitalizer, Spuogų Gydymas
Genitalijų karpos šalinimas,karpų makšties šalinimas
Odos Tipas Visų Tipų Odai
Prašymas Įstaiga
Kilmės KN(Kilmės)
Net wight 20g

Panašūs produktai