2020 NAUJĄ Crystal Maskuotis Veido Papuošalai Moterims Kalėdų Šalis, Aksesuarai, Mados kalnų krištolas Blizgučiais Šydas Kūno Puošmena

€1.36

-45%

€2.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Daugkartinio naudojimo Helovino Maskaradas Kristalai, kalnų krištolas Kaukė Moterims

Ypatybė:

SVEIKAS KVĖPAVIMAS: Mūsų respiratorių yra skirta patogiai apsaugos nuo žiedadulkių,dūmų, bendras ore dirgiklių, ir ne aliejaus pagrindu dalelių. Jis padės jums kvėpuoti švaresnę, sveikesnę.

PUIKUS DIZAINAS: Skirtingai nuo anksčiau sukurta sutemų kaukės (daugiausia 95% kaukės), Mūsų kaukė įgyvendina projekto užkirsti kelią taršos kaukė nuo slydimo išjungti

Ji taip pat gali būti naudojamas kaip kaukė, filtras alergiją sukeliančių žiedadulkių ir kaip kaukė gripo. Kaukė lukštais gali būti plaunami, kai jie gauti purvinas ir Galite įdėti filtrą, keičiamų filtrų .

PATOGIAI: Pagamintas iš elastingas nailonas ir spandex, lengvos medžiagos, minkštos tekstūros, greitai džiūsta, orui ir patogūs dėvėti. Bendras dydis, tampri ir reguliuojamas dirželis tinka dauguma žmonių, vienas dydis tinka visiems.

Mūsų kaukė atskyrimo 98% cheminių medžiagų, sveikatai žalingų dalelių, dujų, žiedadulkių, dūmų ir garų. Siekiant maksimaliai padidinti našumą, kaukė turi būti tinkamai užsandarinti aplink nosį ir burną, todėl, kad visi įkvėpti oro, gali praeiti per filtrą.

Apie medžiagos:

Kaukė medžiaga:Poliesteris

Pakuotės Turinys:

6 ×PC kaukė

Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Medvilnės
Stilius Madinga
Funkcija mascarillas
Modelio Numeris 1
Metalų Tipas NĖRA

Panašūs produktai