KALĖDOS Polistirenas, Polistirolas, Putų Kietų Kiaušinių Rankų darbo "PASIDARYK pats" Amatų Šalis, Festivaliai, Šventės Papuošimai Atveju Aksesuaras Prekes

€1.81

-29%

€2.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Grupė "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Namai Ir Sodas, Pigūs Šalis "PASIDARYK pats" Dekoracijos, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, priedai priedai, dekoratyviniai priedai, priedai "pasidaryk pats".

Aprašymas: 11 Dydžių Būklė: 100% visiškai Naujas. Medžiagos: Polistirolas Dydis: Aukštis ( Kaip nuotraukos rodo, Rankinis matavimas, ten yra klaida apie 2-10mm. Ačiū už supratimą ), Kaip medžiaga yra putų, lengva yra įdubimas, po apdailos neturi įtakos išvaizda ir naudoti. Patarimas: 1.Naudoti molekulinės modelio priėmimo ir įvairių amatų veikla 2.Dizainas juos bet kokiu būdu norite 3.Padaryti savo ornamentais ar dizaino komplektai 4.Tikrai didelis jaunimo ar mokyklos grupės projektus,šeimai šalis. Prašome atkreipti Dėmesį: *primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir pan. *Spalvų tonų svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi. *Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami Neigiamą arba Neutralų atsiliepimą mums bus malonu su jumis dirbti. Sveiki Didmeninė. Jei norite, daugiau, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums geriausias kainas :-)

Proga Motinos Diena
Tipas Polistireninio Putplasčio Kiaušinių
Naudoti Dizainas juos bet kokiu būdu norite
Modelio Numeris Putų Kiaušinių
Medžiaga Polistirolas

Panašūs produktai