Pora Žiedus 316L Nerūdijančio Plieno, Juodo Sidabro spalvos Mylėtojas Moterys Vyrai Vestuvių Dalyvavimo Žada Band Žiedai

€2.44

-14%

€2.87

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Vestuvių Juostas, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Vestuvių Juostas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Juostos Žiedas, žiedas 316l, pora žiedus.

Prekės KODAS:JM0115 Būklė:100% visiškai NAUJA, Spalva: Kaip paveikslėlyje parodyta Medžiaga:316L nerūdijančio plieno, vyriški Dydis:JAV 7 8 9 10 11 12 13 / Plotis 6 mm Moterų Dydis:JAV 5 6 7 8 9 / Plotis 4 mm Produkto savybės:Aukštos poliruoto/užkirsti Kelią alergija/Bauda kūrinys,/Niekada blukimas/Kokybės garantija Kainą, sąraše yra už VIENĄ žiedą

1.JAV ŽIEDO DYDŽIO VADOVAS(priemonė pirštą su sriegiu gauti jūsų idealus dydis):

(Prašome pažymėti, kad kai kurie iš mūsų žiedai gali ateiti su Vokietija žiedo dydis žodžius, pavyzdžiui,"#16","#17","#18","#19")

2.Prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl apšvietimo sąlygomis, kai nuotrauka buvo imtasi. Tai yra labai sunku užfiksuoti tikrąjį grožį mūsų papuošalai!

3.Šis žiedas yra puikus: vestuvėms, prom, šalys, kulinarijos ar kitomis ypatingomis progomis; su dovanų dėžutė pakuotės, tai bus puiki dovana jūsų draugams ir šeimos nariams!

Bauda ar Mados Mados
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris JM0115
Nustatymo Tipas NĖRA
Žiedų Tipas Vestuvių Juostas
Prekės Pavadinimas Alisouy
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Lytis mylėtojai
Elemento Tipas Žiedai
Proga Vestuvės
Paviršiaus Plotis 6mm
Stilius Romantiškas
Formos\modelis ROUND

Panašūs produktai