50pcs vnt./daug Sumaišykite 8/10 Spalvų Mielas Dervos Padengia "PASIDARYK pats" Pleistras Išvadas Bedantis Auskarai Keychain Karoliai Pakabukas Papuošalai, Aksesuarai

€2.48

-29%

€3.54

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Pakabučiai, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Pakabučiai, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Pakabučiai.

Aprašymas:

Ypatybė:

Dėl: vaikų galvos apdangalai, plaukų aksesuarai, Pasaulinė Lyderė mobiliųjų telefonų medžiagų, drabužių priedai ir kiti dizainas!

Rankų Darbo Gummy Bear Stud Auskarai

Naudojimas: šios dervos yra plačiai naudojamas plaukų lankas centras, scrapbooking, embellishment, telefono dėklas apdaila, visų rūšių "PASIDARYK pats"

Jie turi pakabučiai yra pagamintas iš aukštos kokybės derva, kuri yra netoksiškas ir ne-dirgina. Subtilus dervos procesas suteikia jiems, ryškių spalvų ir lygaus paviršiaus, gražus ir unikalus pareiškimas dėl handmaking pakabučiai.

Tai animacinių filmų stiliaus karolius, gali patenkinti savo vaiko širdimi, jums būtų gauti įvairias juokingas patirtis procesas handmaking. Animacinių filmų papuošalai taip pat leidžia jums ieškoti easy-going, gyvas ir energingas.

Šių cute dervos gummy bear pakabučiai gali būti naudojamos siekiant padaryti karoliai, apyrankės, plaukų sąsagos, anklets, raktų pakabukai, sagės, auskarai, papuošalai ir kiti "PASIDARYK pats" apdovanojimai.

Specifikacija:

Medžiaga:derva

Stilius:Mielas

Spalva:kelių spalvų(Atsitiktine tvarka)

Dydis:Apytiksl.2.1*1.1 Cm(0.82*0.43 in)

Pakuotė:

50pcs x Dervos padengia saldainiai

Pastaba:

Prašome leisti 1-3 cm skirtumas dėl rankinis matavimas.

Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Medžiaga Plastikiniai
Metalų Tipas NĖRA
LTS Netaikoma
UPC Netaikoma
Prekės Pavadinimas ILOVEDIY
Lytis Unisex
Spalva

Panašūs produktai