3D Efektas Automobilio Lango Lipdukas Įžymybė Sienų Lipdukai Miegamasis Namų Dekoro Animacinių filmų Sienos Lipdukai Pvc jam prilygintą išsilavinimą Meno "Pasidaryk pats" Plakatai

€2.12

-7%

€2.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Automobilių Lipdukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigus Automobilių Lipdukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Automobilių Lipdukai.

Aprašymas:

Lipdukas atrodo įtikinamai, kaip realus dalykas, ir suteikia iliuziją, kad garsenybė yra iš tikrųjų jūsų automobilį.

Ypatybė:

Lengva nulupkite. Be likučių kairėje, išorės danga, atsparus vandeniui ir atsparus oro sąlygoms, aukštos kokybės, Važinėti su geriausiais.

Instrukcija:

Taikoma galinis keleivio langą.

Nuplaukite ir nusausinkite langai su aplinkosaugos ¾enklelis šešėlyje.

Nuvalykite langų plotas lipdukas su alkoholiu.

Naudokite mažą gabalėlį juosta: stick lipdukas ant lango ir įsitikinkite, kad jis yra ten, kur norite.

Pašalinti lipdukas nuo pagrindo ir klijuoti ant lango.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilio Langą Lipdukai (Kairės ir Dešinės Modeliai)

Medžiaga: PVC vieną permatomos (skaidrios medžiagos)

Dydis: apie 32* 25cm/ 12 x 10inch

Stilius: už Popiežius Pranciškus, Karalienė Elizabeth (A), Karalienė Elizabeth (B), už Vienuolė, už Ruth Bader Ginsburg

Pakavimo Sąrašas:

Automobilio Lango Lipdukas*1

• Visi daiktai bus išsiųsti per 2 darbo dienas po apmokėjimo ištrinamas.• Visi daiktai bus išsiųsti elektroniniu Paštu, kuri paprastai vyksta 15-35 dienų atvykti.• Tarptautinės laivybos ir reikalauja daugiau sudėtingų laivybos procedūras (pvz., abiejų šalių muitinės, tranzito stočių ir pan.), taip pat bus efektas daug veiksnių, pvz., atostogų, oro sąlygas ir pan., taigi ji tikriausiai užtrukti ilgiau laiko savo daiktus atvykti į galutinę paskirties vietą. Dėkojame už jūsų supratimą šiuo klausimu.• Importo muitų, pridėtinės vertės mokesčiai ir kiti mokesčiai, nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šalies Pristatymo Laikas(Naudojant Post Oro Paštu)

Apmokėjimas :

• Priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT, Banko pavedimu , QIWI Piniginės, WebMoney , Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.• Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas nuo nutarties• Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

• Klientų atsiliepimai yra labai svarbus mums.• Palikite 1 minutę susisiekti su mumis PRIEŠ išvykdamas blogų atsiliepimų, mes išspręsti problemą teigiamai ir daryti viską, ką galime, kad esate patenkintas• jei yra problema su jūsų pirkti. Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Mūsų darbo laikas :- 9:00-18:00 (GMT +8) pirmadienį-penktadienį - 8:30 iki 12:30 (GMT +8) SaturdayAnd mūsų tarnyba nedirba sekmadieniais ir valstybinių švenčių dienomis (Kinija)atsiprašome už pavėluotą atsakymą per holidaysOur Misijų:1. Eksportuoti aukštos kokybės prekės iš rytų konkurencingą kainą jums.2. Dirbti su klientais, siekiant sukurti savo verslą .3. Siekiant padidinti mūsų tarptautinės pirkėjo, pelningumą ir konkurencingumą.Grįžk greičiau, ir aplankyti mus dar kartą!

Prekės Skersmuo 0.0inch
Elemento Plotis 0.0inch
Tipo Lipduku Automobilių Kėbulo
Medžiagos Tipas PVC
Drop laivyba Parama
Lipdukas Rodymas Galinis Stiklas
Pakuotė Ne Supakuoti
Kilmės KN(Kilmės)
Kategorijos 3D
Modelis Pav.
Elemento Aukštis 0.0inch
Prekės Pavadinimas vvcesidot
Modelio Pavadinimas Automobilio Lango Lipdukas
Dizainas Žodžius
Elemento Ilgio 0.0inch
Tipas Klijai Lipdukas

Panašūs produktai